Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.



kape

Facebook Deactiveren

    Aanbevolen berichten

    Na de vaststelling dat 87 miljoen accounts bij Facebook misbruikt werden door externe bedrijven - waarvan 2,7 miljoen in de Europese gemeenschap, 89000 in Nederland en 60000 in België - en dat je persoonlijke gegevens niet meteen veilig zijn bij het bedrijf van Mark Zuckerberg - zou je kunnen overwegen om je persoonlijk account ofwel te deactiveren, ofwel definitief te verwijderen. Vermits het niet altijd even duidelijk is hoe dat kan, zetten we hier de procedure om je account (al dan niet tijdelijk) te deactiveren op een rijtje.

     

    Als je het account deactiveert, wordt dit op "pauze" gezet. Je profiel wordt van Facebook verwijderd, maar de gegevens die je gepost hebt blijven nog bewaard bij Facebook (mocht je beslissen om toch terug actief te worden, kunnen deze terug gebruikt worden). Je account wordt opnieuw geactiveerd door gewoon op Facebook in te loggen.

     

    HOE DOE JE DIT :

     

    • Log in bij Facebook
    • Ga naar Instellingen
    • Selecteer Algemeen
    • Scrol in het venster Algemene accountinstellingen naar onder
    • Selecteer Account Beheren
    • Kies Bewerken
    • Kies voor de optie Je account deactiveren
    • Bevestig met Deactiveren.
    • Facebook tracht je nog te overhalen om actief te blijven, maar als je uiteindelijk - na het opgeven van de reden waarom je geen "vrienden" meer wil zijn - klikt op Bevestigen, zal Facebook je account deactiveren.

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites


    Logo

    OVER ONS

    PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

    ×

    Belangrijke informatie

    We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.