Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Theo2602

Van computer naar computer

  Aanbevolen berichten  Ja, als ik heel veel (of alle) persoonlijke bestanden wil overzetten van pc 1 naar pc 2, dan gebruik ik ook een externe harde schijf als tussenstation.

  Gaat om een paar bestanden, dan gebruik ik een USB stick.

  Gaat het om 1 klein bestand, dan verzend ik dat bestand als bijlage bij een e-mail vanaf pc 1, en even later haal ik dat bestand dan binnen via mijn e-mailprogramma op pc 2.

   

  Vroeger maakte ik wel eens gebruik van een thuisgroep om bestanden te delen, maar de thuisgroep is in Windows 10 verwijderd sinds de najaarsupdate van 2017. Er zijn wel andere oplossingen om bestanden te delen via het netwerk, maar dat vind ik zelf een hoop gedoe.

  Meestal is het zo dat je slechts eenmalig heel veel bestanden wilt gaan kopiëren, bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe computer hebt gekocht en al je persoonlijke bestanden wilt gaan overzetten van de oude naar de nieuwe computer.

  Wanneer je daarvoor dan een externe harde schijf gebruikt, heb je na afloop meteen een back-up van je persoonlijke bestanden op die externe harde schijf. Dat is wel zo prettig.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    12

  Alle foto en filmmateriaal van een trip naar de Ardennen. Was toch een dik half uur van laptop naar HD, en daarna van HD naar desktop ook een half uur. Niet erg, tijd genoeg, maar zeer ongeduldig, daarom wilde ik dat weten.

  Bedankt, en voor mij mag het dicht.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.