Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Vero Ver

calculator bouwen binnen wix website miv externe data

  Aanbevolen berichten

  hallo, 

   

  ik verkoop gordijnen op maat via een wix website. 

   

  mijn doel: mensen drukken op een afbeelding van een stof, als ze dan bxh ingeven komen ze de prijs uit voor de gordijn in die bepaalde stof.

   

  Hoe krijg ik dit voor mekaar?

  ik heb 50 stoffen met verschillende prijzen.

   

  de lumifish calculator app die wix aanbiedt, kan geen dataset koppelen aan hun calculator, dus de getoonde stof kunnen ze niet automatisch verbinden aan hun calculator. ik kan wel bxh formule ingeven maar niet het gegeven van de stofprijs zelf. tenzij je zelf met vinkjes de stof aanduidt... dat is te omslachtig voor de klant..

   

  wie kan me helpen met de juiste code om de verbinding te maken tussen mijn dataset en mijn calculator?

   

  mvg

  V

  Schermafbeelding 2018-09-17 om 09.25.13.png

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Maak een account aan of log in om te reageren

  Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

  Account aanmaken

  Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

  Registreer een nieuwe account

  Inloggen

  Heb je reeds een account? Log hier in.

  Nu inloggen

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.