Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Lendal

e mails, die niet afgeleverd worden bij de bestemmeling

Aanbevolen berichten

Goedemorgen 

 

ik krijg van de ICTS  Maiog Aanalyse een bericht dat ik teveel e-mails ontvang, die niet konden afgeleverd worden bij de bestemmeling , mails verstuurd via Exchange.  En dat ze mijn account zullen afsluiten. 

 

Ik stuur hier als attachment een voorbeeld van mail , die mij bericht dat de doorgestuurde mail niet werd afgeleverd. Het is immers zo dat mijn zoon er voor gezorgd heeft dat al; mijn uitgaande en inkomende mails automatisch als Bcc naar mijn Gmaul account worden doorgestuurd. Er moet daar iets verkeerd lopen maar ik begrijp niks van de tekst, die op de mail staat waarvan ik u een voorbeeld doorstuur. Dit valt voor met alles wat met facebook of Linkedin re maken heeft. 

 

Kan iemand mij  duidelijk uitleggen wat ik moet doen. Ik ben geen expert in PC en dus moet het als het ware aan een kind uitgelegd worden.  

 

Dank u en met vriendelijke groeten 

 

Audass

mailprob.docx

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  dank u hartelijk stegisoft maar ik versta er geen fluit van. 

   

  Ik heb bij facebook mijn primary e-mail adres gewijzigd opdat het bericht verstuurd door facebook niet meer zou binnenkomen bij de exchange server. Maar tot op heden geen resultaat. 

   

  Audass

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Goedenavond

   

  wat u schrijft is wel correct maar ik zou toch denken dat ik facebook kan vragen hun berichten naar mijn Gmail account te sturen. Is het instellen van mijn Gmail adres als primary e-mail adres onvoldoende om dit te bekomen ? 

   

  Mvg

   

  Audass

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  stegisoft

   

  ik heb dit voor een tiental dagen geleden gedaan en nog steeds komen facebook berichten toe in mijn exchange inbox !

   

  Ik meen zelf mijn eerste facebook account gestopt  te hebben en een nieuw aangemaakt te hebben met als primary emailadres het Gmail adres;. 

   

  Je wordt er gewoon zot van. Was het niet dat ik aangesloten ben in een group , facebook vloog buiten. 

   

  Mvg

   

  Audass

  aangepast door Lendal
  aanvulling

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...