Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.



joristi

Blijkbaar is er een netwerk probeem.

Aanbevolen berichten


  • Topicstarter
  •    0

    sinds deze zomer 17 juli heb ik een nieuwe modem een BBOX3 , de oude, bbox2, was niet bruikbaar voor zonnepanelen.

    Er is geen probleem geweest met dreamboxedit op mijn oude pc tot ongeveer eind november. Er moet ergens een update geweest zijn van windows10 en de moeilijkheden begonnen. Heb ik nog een vraag gemist? Hopelijk niet.

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites
  • Topicstarter
  •    0

    De juiste benaming van de modem is B-BOX 3V+. En raar maar waar, met 192.168.1.1 + wachtwoord, ben ik nu wel verder geraakt. In het wachtwoord is een karakter dat moeilijk te ontcijferen is en ik heb enkele pogingen achter de rug en het is geslaagd. Het lampje op de modem: DECT & WPS is "uit" na een paar minuten gepinkt te hebben. Volgens wat ik lees is """dat""" niet ok. 

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

  • Topicstarter
  •    0

    Hallo,

    O ja, ik wil zoiets graag doen en zonder de mensen te laten stikken...

    Ik heb op aanraden van iemand op een ander forum een terugkeer naar fabrieksinstellingen gedaan.

    Hij had er bij vermeld dat het misschien wel nodig zou zijn om dit verschillende keren te doen als het niet lukte want, en dat is juist, de fabrieksinstellingen kunnen ook nog variëren.

    En na enkele keren was het OK.

    Aan allen die mee gezocht hebben naar een oplossing...bedankt.

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    Het is helemaal niet opgelost.

    Je hebt alles opnieuw terug gezet naar fabriek instellingen.

    Zoiets noem ik nooit een oplossing maar dat is iets wat iedereen kan doen.

    Zelf zou ik zoeken naar de probleem want als je opnieuw dat probleem gaat krijgen?

    Opnieuw naar fabriek instellingen?

     

    Spijtig genoeg antwoord jij niet op vragen hier.

    Op die manier kunnen we nooit helpen.

    Dus gaat je zonder ons te zeggen naar een andere forum om gewoon terug naar fabriek instelling te brengen.

    Zoiets kunnen we ook zeggen maar dan moeten we bij iedereen zo zeggen?

     

     

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites
    Op 14/2/2019 om 14:07, joristi zei:

    Ik heb op aanraden van iemand op een ander forum een terugkeer naar fabrieksinstellingen gedaan.

    Ter verduidelijking: Het was dus de VU+ULTIMO ontvanger die hersteld werd naar de fabrieksinstellingen en niet de pc.

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    Gast
    Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

    Logo

    OVER ONS

    PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

    ×
    ×
    • Nieuwe aanmaken...

    Belangrijke informatie

    We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.