Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.  Aanbevolen berichten

  Ik gebruik Gmail voor het versturen en ontvangen van berichten. Ik zou graag Bing translate gebruiken voor het vertalen van mijn berichten die ik verstuur en ook voor het ontvangen van berichten.

  Bing translate heb ik al geïnstalleerd op mijn computer.

  Als ik klik op de drie puntjes die rechts onderaan staan als ik mijn e-mail wil vertalen dan is het telkens Google translator die te voorschijn komt om mijn e-mail te vertalen. Kortom, ik zou graag Bing translate gebruiken om mijn e-mails te kunnen vertalen.

  Kan iemand mij helpen?

   

  Alvast bedankt.

  Mvg,

  Debruyne A. 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Beste,

  Als ik me niet vergis heb je tegenwoordig voor Google translator en voor Bing translator een te betalen api key nodig.

  Ik gebruik de gratis versie van deze vertaler. KLIK

  De vertaling is volgens mijn mening ook beter dan Google translator. (met Bing heb ik geen ervaring)

  Prettig weekend.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Maak een account aan of log in om te reageren

  Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

  Account aanmaken

  Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

  Registreer een nieuwe account

  Inloggen

  Heb je reeds een account? Log hier in.

  Nu inloggen

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.