Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Allekabels

Prijsvraag: Win één 20.000 mAh powerbank t.w.v. €21,95 - GESLOTEN

  Aanbevolen berichten

  Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is Liesbeth*, zij krijgt snel bericht met instructies. 

   

  Wij gaan één 20.000 mAh powerbank ter waarde van €21,95 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 14 februari om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag.

   

  powerbank-15.000-mah-wit-capaciteit-15.0

   

  Powerbank kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be:

   

  https://www.allekabels.be/smartphone/powerbank.html

  aangepast door Allekabels

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites  Het lijkt me een mooi cadeau voor mijn vriendin. Zij heeft een wat oudere iPhone die al leegloopt als je ernaar kijkt.

  'Zou zo'n powerbank wat voor jou zijn?' vroeg ik haar. Ze was meteen enthousiast. Haar neefje heeft ook een powerbank en ze heeft die onlangs mogen gebruiken toen haar iPhone bijna leeg was. 'Werkte prima!' was haar oordeel.

   

  Allemaal leuk en aardig, zei ik tegen haar, maar weet jij een originele reactie? Met gewoon “Ik wil dat ding winnen” gaan we het niet redden.

  Kwam ze hiermee: "Die powerbank is broodnodig omdat mijn batterij niet lang genoeg meegaat om mijn vriend te vertellen hoe dol ik op hem ben."

   

  Tikje 'over the top' misschien? Tja, Ik kan er ook niets aan doen dat ik zo populair ben. (Bij haar dan... 😉)

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.