Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Lendal

blanco e mail bij opstarten van Mail van iMac

  Aanbevolen berichten

  Goedemorgen

   

  wanneer ik mijn Mail opstart op mijn iMac dan verschijnt op mijn scherm mijn inbox met daarbij een blanco e-mail, klaar om te schrijven. Wat is daar de oorzaak van ? Onder preferences vind ik niet een instelling , die er voor zorgt dat een blanco e mail verschijnt bij opstarten van Mail van Apple en die je zou kunnen aanvingen.

   

  Met dank en vriendelijke groeten

   

  Lendal

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.