Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Calvus

Sommige ASUS laptops besmet met malware na hack ASUS

  Aanbevolen berichten

  Sommige ASUS laptops besmet met malware na hack ASUS

   

  Gisteren is bekend geworden dat de servers van computerfabrikant ASUS gehackt zijn geweest en dat sommige klanten daarna via de ASUS Live Update software voor notebooks van ASUS besmet zijn met malware genaamd Shadowhammer.

  Het aantal besmettingen schijnt heel laag te zijn omdat de aanvallers het gemunt hadden op zeer specifieke doelwitten.

  Maar als je een ASUS laptop hebt (ASUS pc's zijn niet getroffen) met de Live Update software dan kun je voor de zekerheid als volgt checken of je besmet bent geraakt.

   

  Hoe te controleren kan je hier lezen.

   

  Bron: GratisSoftware.nl

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.