Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Lendal

Gmail verwijderde items

  Aanbevolen berichten

  Goedemorgen

   

  voor bepaalde correspondentie gebruik ik Gmail. Ik heb vastgesteld dat mij box verwijderde items altijd ledig is. Het is precies alsof dat na schrappen van een mail in de inbox , deze mail verdampt en nergens meer terug te vinden is. Wat is hiervoor de oorzaak ?

   

  Bij mijn ander e-mail programma komt een verwijderde e-mail in de trash en blijft daar staan tot ik opdracht geef die uit de trash te verwijderen. 

   

  Met dank en vriendelijke groeten

   

  Lendal

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.