Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


  Aanbevolen berichten

  Beste, gisteren  heb ik een paar printscreens gemaakt. met de shift+ prtSc knop. Nu wilde ik in Paint met crtl v deze afbeeldingen te voor schijn toveren en dan opslaan> Maar er kwamj helemaal niets. Had ik het anders moeten opslaan? Ik dacht dat het automatisch werd opgeslagen?

  Groet

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Wanneer je de print screen toets gebruikt, wordt de afbeelding tijdelijk bewaard op het klembord van Windows.

  Wanneer je de computer echter uitzet, dan zal het klembord geleegd worden.

  Je hoort na indrukken van de print screen toets direct Paint te openen en de afbeelding met Ctrl-V te plakken in Paint. Dus niet pas de volgende dag.

  Bovendien wordt er slechts 1 schermafbeelding tijdelijk op het klembord bewaard. Druk je een tweede keer op de print screen toets, dan zal de eerste afbeelding verwijderd worden van het klembord.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Geplaatst: (aangepast)
  44 minuten geleden, desy zei:

  Ik dacht dat het automatisch werd opgeslagen?

  Dat kan ook, maar dan moet je Windows 10 gebruiken. Bovendien moet je dan gebruik maken van de volgende toetsencombinatie: Windowstoets + Print screen. De afbeelding wordt dan volautomatisch opgeslagen in de map Afbeeldingen > Schermopnamen.

  Meer informatie over verschillende manieren om schermopnamen te maken wordt hier gegeven: https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/tips/hoe-maak-ik-een-printscreen-computer.htm

  aangepast door porrelaar

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.