Ga naar inhoud

Kopieren selecteren klikken gaan allemaal slecht


Aanbevolen berichten

Sinds kort is het moeilijk om een zin te kopieren, selecteren lukt niet wat ik wil. Kan soms geen woord selecteren, of soms alleen meer selecteren. 

 

Net foto´s over geplaatst van de ene naar diverse mappen, normaal kan ik ze pakken met de cursor, nu wordt direct geopend.

 

Op website moet ik 1 keer klikken, en gaat het meerdere keren.

 

Documenten over plaatsen in diverse mappen, een drama, de documenten worden geopend, wat niet de bedoeling is.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb je een laptop of gebruik je een desktop pc?

Als het hier gaat om een laptop: gebruik jij alleen het ingebouwde touchpad of gebruik je een losse muis?

 

Als je een losse muis gebruikt, probeer het dan eerst met een andere muis. Leen even een muis van iemand anders. Je muis kan namelijk defect zijn. En ik denk dat dat het geval is, want je schrijft: "Kan soms geen woord selecteren." Dat betekent dat het soms dus wél lukt.

 

Heb je het probleem met een andere muis nog steeds, kijk dan de volgende instelling na:

 

Open de Verkenner

Klik in de menubalk van de Verkenner op Beeld

Klik dan op Opties (staat helemaal rechts)

Het venstertje Mapopties wordt dan geopend.

Het tabblad Algemeen zal open staan en moet er zo uitzien:

 

5d1a01ae3d9f2-Mapopties.png

 

Wanneer er bij jou een zwarte stip staat voor 'Openen bij eenmaal klikken', dan moet je in het rondje klikken dat staat voor 'Openen bij dubbelklikken'.

Daarna onderaan in dat venstertje eerst klikken op Toepassen en dan op OK.

aangepast door porrelaar
Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.072
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  james58harley
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door jasmijnspanje
   Hallo allemaal,
    
   Ik ben momenteel op stage in sevilla en heb een probleempje met mijn internetverbinding. Ik ben hier al twee maanden en heb nog geen problemen gehad met het verbinden met het "thuis" netwerk tot 2 dagen geleden.. ineens was het netwerk uit de lijst met voorgestelde netwerken verdwenen. Heb al meerdere malen de laptop opnieuw opgestart, updates geinstalleerd, heb al mijn netwerken in het netwerkcentrum verwijderd en nog steeds werkt er niets. Ik heb windows 7 en een asus laptop.
    
   Ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Alvast bedankt
  • Gast
   Door Gast
   Beste,
   Ik heb overlaatst (januar) een nieuwe laptop gekocht maar het scherm valt daarvan altjd uit. Zowel aan de stroom als op batterij. Wat kan ik doen? Ik heb al in de instellingen dingen verandert naar niet uit gaan maar dit help niets. Ik wil echt dat het scherm iet uit gaat! Het valt uit na ongeveer een halve minuut tot een minuut na gebruik.
   Alvast bedankt!
   P.S. ik hoop dat het topic in het juiste forum staat!!!
  • Door Tilvion
   Onlangs heeft mijn broer een tweedehands laptop aangeschaft. (HP ProBook 6540b, met Windows 7 Ultimate)
    
   Draadloos internet werkt perfect gedurende enkele uren, maar dan plots hebben we geen verbinding meer.
    
   We hebben daarna volgende dingen geprobeerd:
   Wifi knop laptop aan en uitgezet. -> geen resultaat Netwerkcentrum geopend en de automatische probleem-oplosser laten werken. -> We krijgen als oplossing om een ethernetkabel aan te sluiten. Gecheckt of de Wifi-kaart (Intel Centrino Advanced-N 6200 AGN) aanstaat in apparaatbeheer -> soms staat hij er zonder probleem, soms (na heropstarten) staat er een geel uitroepteken aan, en soms (de laatste tijd steeds vaker) staat hij er helemaal niet. Drivers van de wifi kaart geupdated: eerst manueel via website -> geen resultaat, daarna via een tool van Intel: Intel Update Driver Update Utility -> heel even internet, maar na heropstarten weer geen internet + kaart definitief verdwenen van apparaatbeheer. Via etherkabel de laptop verbonden met onze router -> perfect internet, maar we zouden draadloos willen. USB Internet Stick in laptop gestoken -> blijft beweren dat we het verkeerde password voor de router gebruiken, dus geen verbinding. De stick wordt na 5 minuten ook erg heet, wat helemaal niet gezond lijkt (waarschijnlijk ongerelateerd aan de Wifi-kaart) Laptop geopend om te kijken of er misschien stof in de Wifi-kaart is gekomen, of beschadigd is -> Blijkt in orde te zijn, geen teken van beschadiging of stof. Nieuwe chipset driver geïnstalleerd -> geen resultaat, Wifi-kaart wordt nog steeds niet herkent. Apparaatbeheer: gezocht naar gewijzigde of nieuwe apparaten -> geen Intel Centrino gevonden, wel 2 Base Systems en 3 Bluetooth systems gevonden (was eerder ook al het geval), maar daar kunnen geen nieuwe drivers voor geïnstalleerd worden. Ik betwijfel echter of deze iets te maken hebben met de Wifi-kaart, aangezien ze eveneens aanwezig waren toen de Wifi-kaart wel nog in apparaatbeheer stond Mijn broer en ik zijn zowat ten einde raad. We hebben heel wat gegoogled, maar meestal komen we uit bij: breng het apparaat naar de leverancier. Dit is geen oplossing aangezien het een tweedehands toestel is, en buiten garantie valt. Ook zien we vaak als oplossing om te formatteren, maar we hebben geen CD/DVD met Windows 7 Ultimate, dus dat is helaas ook geen optie. De Wifi-kaart zelf is niet beschadigd, zoals al eerder vermeld, dus we betwijfelen of het iets gaat uitmaken om deze te vervangen. Soms herkent de laptop de kaart, en hebben we perfect internet, maar soms (laatste tijd steeds vaker) is de kaart gewoon verdwenen in apparaatbeheer. Wat waarschijnlijk duidt op een software probleem.
    
   Iemand enig idee wat we eventueel kunnen doen?
    
   Alvast bedankt!
    
   Met vriendelijke groeten
    
   Tilvion
  • Door maxkoning
   Hallo,
   Ik heb al een tijdje een Lenovo Y50 laptop in bezit.
   Deze heeft het altijd prima gedaan, tot 3 weken geleden.
   Toen liep de laptop plotseling compleet vast, en alle usb apparaten deden het niet meer (usb muis was uit, externe hdd was uit en toetsenbordverlichting van extern toetsenbord ook).
   Toen heb ik hem dus geforceerd uit moeten schakelen door middel van het inhouden van de power button.
   Toen wou ik hem weer opstarten, maar toen kreeg ik het blauwe scherm met de melding: Your pc ran into a problem and needs to restart.
   Dan restart de laptop dus, en voert hij metéén startup repair uit.
   Dan heb ik een paar opties waar ik uit kan kiezen, en geen enkele optie werkt, behalve system restore wat vervolgens weer 2 tot 3 uur duurt.
   Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit probleem kan verhelpen?
   Met vriendelijke groet,
   Max Koning
  • Door mercury2001
   hallo, hoe kan ik de map , op mijn d-schijf, system volume information verwijderen? Het lukt me niet.
   mvg,
   Alain
×
×
 • Nieuwe aanmaken...