Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Theo2602

Geen Internet Verbinding

Aanbevolen berichten

Sinds enkele tijd valt mijn ethernet verbinding in de studio regelmatig uit. Om duidelijk te maken in de voorkamer staat mijn proximus modem. Van daar uit vertrekt een ATP kabel naar de studio en naar een verdeelkastje, waar de twee computers en de Linksys mee verbonden zijn. Nu met W10 1903 verandert dan het normale rechthoekje (foto 1) in een wereldbol, en als ik dan klik komt het venster (foto 2) maar dan met de melding geen internet en daaronder de mogelijkheid om te herstellen. Dat herstellen lukt altijd op enkele seconden, dus het is niet echt een probleem, maar het zou niet mogen.

Aan de hardware is niets veranderd, en Wifi langs Linknet blijft gewoon werken. Dus denk ik dat er iets in mijn computer fout loopt. Daarom de instellingen (foto 3)

Heeft iemand een gedacht?

 

1-internet.jpg

2-internet.jpg

3-internet.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    12

  Het was ook al voor de update bezig. Het lijkt alsof de verbinding van Proximus uitvalt, maar het rare is WiFi blijft werken, ook achter de kabel. Nu al weer enkele dagen niet gehad. Zullen wel zien. Dit mag dicht.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als uw internet weg valt en je hebt toch verbinding met de andere computer met de wifi dan betekend het dat uw netwerk prima in orde is.

  In dat geval kan het zijn dat de binnenaansluiting waar BBOX of die van server van Proximus iets niet goed werkt.

  Dan is het beter om naar Proximus te bellen om uw lijn grondig te testen.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    12

  Eerst het eerste wat ik schreef nog eens lezen. Er loopt een kabel van mijn woonkamer naar de studio. Daar staat een verdeler voor ethernet naar de twee desktops en één naar een Linksys voor WiFi. Dus als de kabel niet werkt zal ook de WiFi geen 'voeding' krijgen.

  Nu heb ik het weer enkele dagen niet, dus afwachten maar. Ondertussen mag dit dicht

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.