Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


rudi d.

Mediamonkey casten

Aanbevolen berichten

Ik probeer mijn pc-muziekcollectie die ik afspeel met mediamonkey te casten naar een versterker met een ingebouwde chromecast.

Maar vind niet direct een oplossing die doet wat ik wil. Mediamonkey heeft niet die optie. Heb al geprobeerd met airfoil, maar zoek iets dat basic en toch free is.

Iemand die dit me even op weg kan helpen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    3

  Nog even vermelden dat de versterker een Onkyo am335x is, muziek casten kan eventueel ook via bluetooth maar dit lukt meer niet dan wel.

  Maar voor de rest zeer tevreden over de versterker, is een "bijhuis" van Pioneer.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    3

  Na wat uittesten en opzoeken ontdekt dat het casten van bv youtube via chrome perfect lukt om geluid via de versterker te krijgen.

  Via "streamwhatyou hear" lukt het om de muziek van de pc te casten naar de versterker, echter met vertraging en als ik het volume op de pc wil dempen gebeurd dit ook op de versterker.

  Heb ook programma audio-cast geprobeerd, de verbinding met de versterker blijft steeds hangen op "connecting"

  Lijkt me dus eerder een probleempje/instelling bij de pc dan bij de versterker.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.