Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


adjo

bureaublad pictogrammen openen niet

Aanbevolen berichten

'k zit te denken aan een brakke verkenner.

 

even testen:

  1.  in taakbeheer (tabblad Processen): helemaal onderaan (scrollen!) vind je Windows verkenner
  2. klik er rechts op en kies voor Opnieuw starten - controle: openen de pictogrammen nu wel?
  3. als dat niets oplevert: opnieuw er rechts op klikken en kiezen voor Beëindigen (je bureaublad kan nu verdwijnen, je taakbalk verdwijnt,... - geen probleem)
  4. Klik dan bovenaan op Bestand (boven de tabbladen) en kies voor nieuwe taak uitvoeren. Vul dan in  explorer en enter - je verkenner wordt opnieuw opgestart. Doen de pictogrammen het nu ?

'k ben benieuwd...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

1 uur terug, adjo zei:

Helaas resultaat heeft het niet mappen zijn nog steeds niet te openen

Hebt u zich wel bij die nieuwe account aangemeld? Die account moet ook een Administrator account zijn natuurlijk.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

  • Topicstarter
  •    0

    Beste Passer het is gelukt na regel 2 toegepast te hebben openen de pictogrammen.

    Het probleem schijnt opgelost!

     

    Ik hou nog wel een slag om de arm mocht het probleem weer optreden dan laat ik van me horen.

     

    Tot zo lang HARTELIJK BEDANKT!

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites
  • Topicstarter
  •    0

    Mijn dank betreft natuurlijk ook allen die voor mij meegedacht hebben dit probleem op te lossen!

     

    Nog even dit: Google is nog steeds alleen als administrator te openen

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites
    38 minuten geleden, adjo zei:

    mocht het probleem weer optreden dan laat ik van me horen.

    het zou me niet verwonderen dat het terugkomt (na een nieuwe opstart)

    Maar... vanaf morgen zou de nieuwe windows upgrade (de 1909) uitgerold worden en misschien (herhaal: misschien) zou die je probleem wel eens definitief kunnen oplossen?

    Hoe dan ook: je hebt nu tenminste een workaround als het zich nog voor doet.

    Moest het nog terugkomen, vertel het even, mogelijk heb ik nog een ander middeltje dat werkt...

    (en graag met je meegedacht!)

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

  • Topicstarter
  •    0

    Beste Passer,

     

    Het probleem is definitief opgelost!

    De workaround heb ik goed opgeslagen, altijd makkelijk.

     

    Nogmaals dank,

     

    Groeten Adjo 

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    Doe mee aan dit gesprek

    Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

    Gast
    Reageer op dit topic

    ×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

      Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

    ×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

    ×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

    ×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


    Logo

    OVER ONS

    PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

    ×
    ×
    • Nieuwe aanmaken...

    Belangrijke informatie

    We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.