Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Lendal

tekst in draft wordt verwijderd bij opslaan in draftbox

Aanbevolen berichten

Goedemorgen

ik werk met een MacBook MacOS Catalina en heb een eigenaardig probleem in mijn mailprogramma. 

Wanneer ik een mail schrijf en die via het drukken op het rode knopje bovenaan links bewaar in de draftbox , wordt die in de draftbox opgeslaan maar de tekst is volledig verdwenen. Indien het soms wel lukt en ik roep die onafgewerkte mail terug op en vervolledig die, dan is het praktisch zeker dat hij in de draf zal komen maar zonder enige inhoud. Wat is hiervan de oorzaak ???? Doe ik iets verkeerd ?? Moet ik op een andere wijze opslaan ?

Ik had dit vroeger nooit voor . is dit wederom een zotte kuur van Catalina zoals ook HP/easy voor het scannen niet meer werkt vanop het glas maar enkel via de opzuigmond ! 

Met dank en vriendelijke groeten

Audass

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites


Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...