Ga naar inhoud

Veilige modus


terrin
 Delen

Aanbevolen berichten


Probeer het volgende eens:

 

Na het intypen van het wachtwoord niet meteen op Enter drukken!

Van het ingetypte wachtwoord zie je nooit de ingetypte letters of cijfers, maar altijd alleen maar zwarte stippen. Evenveel stippen als het aantal tekens waaruit je wachtwoord bestaat. Soms is zomaar opeens overgeschakeld naar een andere toetsenbordindeling, bijvoorbeeld van Belgisch (punt) naar Engels of Verenigde Staten (internationaal). En dan kan het zo zijn dat het ingetypte wachtwoord niet klopt, omdat sommige letters op een andere plaats staan.

 

Na het intypen van het wachtwoord klik je daarom met de muis op het symbool van het oogje dat achter het ingevulde wachtwoord staat. Zolang je de linker muisknop ingedrukt houdt, is het ingevulde wachtwoord leesbaar. Klopt het ingevulde wachtwoord?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Er is hier toch geen misverstand in het spel? Misschien logt u zich normaal in het een pincode en dat kan in de veilige modus niet. Dan moet u zich inderdaad met het wachtwoord van je Microsoft account aanmelden. Ook komt het meermaals voor dat in de veilige modus de toetsenbordinstelling gewijzigd is van bv AZERTY naar QUERTY of omgekeerd zoals porrelaar al vertelde.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...