Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Lendal

Back up van inkomende en uitgaande mails voor iMac

Aanbevolen berichten

Goedemorgen

 

mijn zoon had voor mij een systeem ontwikkeld gebaseerd op rules zodat al mijn mails inkomend op mijn iMac of uitgaand vanuit mijn iMac ook verstuurd werden naar mijn Gmail account.  Dit gold dus als een soort back-up, die toeliet bij het verkeerdelijk verwijderen van een e-mail in het normale mailprogramma van Apple , ik deze in mijn Gmail kon terugvinden; Maar Gmail weigerde nogal wat spammail , die blijkbaar door de filters van mijn server glipten,  en stuurde die terug naar mijn server.  Deze verzending van de door GMail geweigerde mail gaat gepaard met een mail, die uitleg verschaft. Alzo  heeft de webmaster mij gedwongen van dit systeem af te zien. Is er iemand onder u , die een methode kent , die ik zou kunnen gebruiken om mijn mails op een tweede plaats op te slaan, aub ? 

 

Mvg

 

Lendal

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)

Zelf heb ik geen imac maar dat is minimum basis dat je toch moet weten en dat je ook voor uw data's dat back-up moet maken.

 

Mails (klik)

 

Als uw zoon iets doet moet hij ook uw probleem oplossen vind ik.

 

 

aangepast door stegisoft

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Mijnheer Stegisoft

   

  mocht u mijn leeftijd kennen dan zou u misschien anders reageren. Ik kan redelijk goed om met de PC. Maar er zijn hiaten en ik kan mijn zoon niet altijd vragen stellen. 

  Nu heb ik er nog een voor u . Wanneer ik de voorgeschreven methode toepas , betekent dit dat wanneer ik uit mijn inbox een mail verwijder (en dit per vergissing) deze dan ook uit de backup verdwijnt. Want dit was juist het interessante om via rules alle inkomende en uitgaande mails naar een GMail account te sturen. Want daar bleven ze staan. En de dag dat ik die verwijderde mail toch plotseling nodig had, kon ik die daar dan terugvinden. Maar is een verbod op die werkwijze gekomen van de webmaster van mijn Exchange account;

   

  mvg

   

  Lendal 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als je mail verwijdert gaat deze in principe naar vuilbak tenzij je of uw zoon anders had ingesteld.

  Let op: de back-up dat je deed is geen automatische back-up en zo lang je geen nieuwe back-up hebt zal deze de oude mails blijven behouden.

   

  Mocht je mijn leeftijd kennen dan zal je ook anders denken.

   

   

   

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Dit is een verouderd onderwerp. Heb je een gelijkaardige vraag? Start dan een nieuw topic in dit forumonderdeel aub.

  Doe mee aan dit gesprek

  Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

  Gast
  Reageer op dit topic

  ×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

    Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

  ×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

  ×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

  ×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.