Ga naar inhoud

twee luidsprekers via dezelfde bluetooth verbinden


Aanbevolen berichten

Hoi, een vraagje voor een vriend van me.  Hij heeft twee Frekvens speakers gekocht bij Ikea.  Het zijn bluetooth speakers, maar het lukt maar om één van beide aan de laptop te koppelen.  

Nu zou ik dus iets als een bluetooth koppelaar voor twee speakers willen vinden.  Hebben jullie een goed idee? Een bepaald merk dat nogal idiot proof is om aan te kopen en te installeren? 

Alvast bedankt!!

Link naar bericht
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   39.849
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Frank1981
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door svrensbe
   Dag iedereen,
    
   Ik gebruik regelmatig eens bluetooth op mijn laptop om een box aan te sluiten of mijn hoofdtelefoon.
   Nu werkt mijn bluetooth sinds een tijdje niet meer.
   Ik krijg de melding dat er ofwel geen bluetooth ondersteuning is, of dat ik via probleemoplosser moet kijken wat er aan de hand is.
   Die probleemoplosser vindt echter niet de oorzaak waardoor ik nog steeds niet verder kan.
    
   Iemand die mij toevallig kan helpen?
    
   Alvast bedankt!
  • Door Robbe Delarbre
   Hallo
    
   Ik heb een tijdje geleden mijn eerste computer gebouwd. Ik heb een bluetooth toetsenbord dat ik wil gebruiken en dit werkt perfect in windows. 
   Maar als ik de pc opstart dan krijg ik eerst een error 'NO KEYBOARD DETECTED' omdat bluetooth dan nog niet werkt. Mijn toetsenbord hoeft niet te werken in de BIOS ik weet dat dit niet mogelijk is, hier heb ik een ander toetsenbord voor. Maar ik hoef niet telkens die error te zien want hierdoor start mijn computer trager op en dit is gewoon niet mooi. Weet er iemand hoe ik deze error kan afzetten of omzijlen. Ik kan mijn ander bedraad toetsenbord aan de computer hangen en dan is de error weg maar ik laat dat toetsenbord liever in de kast liggen.
    
   Hopelijk kan iemand mij helpen. Alvast bedankt.
  • Door Max Boeren
   Hallo,
    
   Ik heb een Beats solo3 wireless koptelefoon van Beatsbydre en ik krijg de koptelefoon niet verbonden met mijn laptop via bluetooth. Ik zal bij het begin beginnen wat er zijn wat dingen vooraf gegaan.
    
   Op mijn laptop van de universiteit draaide eerst windows 8 en toen der tijd had ik geen enkele problemen met het verbinden van mijn koptelefoon met mijn laptop. Echter enkele dagen geleden ging mijn harddisk kapot en heeft de ICT een nieuwe harddisk geïnstalleerd. Hierbij is de laptop compleet gereset en is er windows 10 geïnstalleerd. Sinds dat er windows 10 op mijn laptop staat krijg ik mijn koptelefoon niet meer verbonden door middel van bluetooth. Mijn laptop vind wel unknown devices wanneer ik zoek naar nieuwe apparaten maar geen van alle is mijn koptelefoon.
    
   Ik heb op internet gelezen dat meerdere mensen last hebben van dit probleem maar ik heb helaas geen oplossing kunnen vinden.
    
   Is er iemand die mij kan helpen met dit probleem?
    
   Alvast bedankt
  • Door tolhansen
   Goedendag,
    
   Sinds een paar dagen zit ik met het probleem dat iedere keer als ik mijn laptop Toshiba Satellite L550 afsluit de Bluetooth verdwijnt uit het actiecentrum en apparaatbeheer. Ik vermoed dat dit komt door een Windows update, maar ben niet helemaal zeker.
   Ik gebruik bluetooth voor het koppelen van mijn Philips SHB7000 hoofdtelefoon.
    
   Iedere keer als de Bluetooth verdwijnt is de hoofdtelefoon ook verdwenen uit apparaatbeheer.
    
   iIk kan de hoofdtelefoon nog wel koppelen met mijn smartphone en daar streamt deze ook probleemloos de muziek
    
   Ik heb geen idee wat dit veroorzaakt, maar meestal als ik dit soort problemen heb is het na een windows update.
    
   Omdat mijn Toshiba laptop al wat ouder is heb ik bij het updaten van windows aangegeven dat de drivers van de Toshiba met rust gelaten moeten worden.
    
   Tot op heden werkte dat aardig maar nu niet meer.
    
   Ik heb een printscreen gevoegd van apparaatbeheer, actiecentrum en de map waar de driver in staat die ik gister heb geïnstalleerd.
    
   Graag jullie advies
   mvg
   PC1.docx
   PC2.docx
   PC3.docx
  • Door joelpilsen
   Mijn laptop (met windows 10) kan mijn JBL T450BT koptelefoon niet meer vinden via bluetooth. Dit kon hij voorheen wel maar toen heb ik ervoor gekozen het bluetooth apparaat (koptelefoon dus) te verwijderen of te vergeten. Dit had ik achteraf niet moeten doen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn laptop mijn koptelefoon opnieuw kan vinden. De laptop van mijn ouders die ook windows 10 heeft kan mijn bluetooth koptelefoon wel vinden en verbinding maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...