Ga naar inhoud

W 10 update (sommige instellingen door uw organisatie beheerd)


Aanbevolen berichten

Goedemiddag,

Weet iemand hoe ik kan inschakelen dat mijn updates automatisch gaan. Ik krijg altijd een melding" sommige instellingen  worden door uw organisatie beheerd"  Terwijl ik gewoon een thuiscomputer heb.

 

update.JPG

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ja die windows 20H2 heb ik dus net erop gezet. Maar als ik de uitleg volg zoals aangegeven bij SchoonePc dan staan deze 2 mappen allen op NIET geconfigureerd, en met de onderstew optie kan ik even geen wij uit worden, zal dat laten even bekijken.

Link naar bericht
Delen op andere sites

[quote]Maar als ik de uitleg volg zoals aangegeven bij SchoonePc dan staan deze 2 mappen allen op NIET geconfigureerd,[/quote]

Ik weet niet welke 'mappen' je hier bedoelt. Want in die pagina wordt niet over 'mappen' gesproken.

Dus even een controlevraagje: in dat venster (het plaatje: 'editor voor enz': heb je daar de 'ingeschakelde' bovenaan laten zetten en deze dan gewijzigd in Niet Geconfigureerd?  (een plaatje zou niet slecht zijn, maar mogelijk heb je het natuurlijk al gewijzigd)

 

En heb je zowel Computerconfiguratie, sub Beheersjablonen, sub Alle instellingen en sorteer op de kolom Status  gewijzigd, als in Gebruikersconfiguratie, sub Beheersjablonen, sub Alle instellingen.  ?  (beide moeten dus gewijzigd worden) - en daarna je systeem herstarten (hélemaal afsluiten via de windowsknop > afsluiten of afmelden >afsluiten ! )

Daarna terug opstarten en kijken of je de melding nog hebt.

 

(Belangrijk: let wel dat Menno Schoone een paar keer zegt: let wel dat je weet welke wijzigingen je aanbrengt, zodat je ze eventueel kan terugdraaien)

aangepast door Passer
Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik kan op dit moment even niet uitvoeren, ik ben voor iemand een reserve kopie op haar Icloud aan het zetten, en kan de pc daarom niet afsluiten als ik de actie heb voltooit, Zodra het klaar is kom ik met plaatjes

Link naar bericht
Delen op andere sites

Sorry, voor mijn late reactie, maar zat even in de lappenmand.
Ik heb het kunnen uitvoeren, PC uit/aan en inderdaad is de tekst verdwenen, zoekt na de uitgebreide update van vorige week nu toch nog 3 nieuwe updates.
DANK JULLIE WEL WEER.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat heb je met die huisartsen die denken alles te weten, mij zeggen dat ik een zenuwontsteking heb in de nek, mij 2 1/2 week verkeer medicijnen voorschrijven, en dat de neuroloog dan moet ontdekken dat het een spier is die in de knoop zit. Dus mag nu naar de therapeut.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...