Ga naar inhoud

brr01

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

brr01's prestaties

  1. Hoe kan ik een OST bestand omzetten naar een PST bestand ? Wat is een goed programma hiervoor ?
  2. Heb me een starterskit Devolo Dlan 500 Wifi aangeschaft. Installatie geen probleem. Alleen wil ik weten of ik het Devolo netwerk kan integreren in het bestaande Telenet netwerk. Als ik nu in een plaats kom waar de adapter insteekt springt hij over op het Devolo netwerk. Wat ik mij nu afvraag is of die adapter het Telenet netwerk kan gebruiken, want nu zit ik dus met 2 verschillende netwerken. Ik heb op YouTube een paar filmpjes gevonden die aangeven van de adapter kort bij de modem te steken en dat op WPS knop van de modem te drukken om zo het Telenet netwerk over te nemen, maar blijkbaar werkt dat niet bij mij. Ik blijf het Devolo netwerk zien in de ruimte waar de adapter steekt. Iemand een suggestie ?
  3. Momenteel heb ik de pc niet in mijn bezit. Zou vlug ik hem terug heb hou ik je op de hoogte ! Alvast bedankt !
  4. De foutmeldingen zijn 80071A91, 80073712, 80070663 : er is een onbekende fout in Windows update opgetreden. Ik heb getracht ze ook 1 per 1 te installeren , maar dat lukt ook niet.
  5. Nu stonden er plotseling 75 updates te wachten, heb getracht ze te downlaoden en te installeren , enkel deze van Microsoft Office worden geinstalleerd. De andere, Windows beveligings updates lukken niet, krijg ik niet geinstalleerd ( 62 in totaal ).
  6. Terug zetten naar de fabrieksinstellingen kan ik nu niet doen. Het is nl. de laptop van mijn dochter en zij zit momenteel in de examen. Ook heeft zij er van alles op geinstalleerd voor school, vandaar. Mochten er nog mogelijkheden zijn om alsnog te proberen zou ik eerst dit willen doen. In ieder geval wil ik je al heel hartelijk danken voor je hulp en de tijd die je er reeds ingestoken hebt !!!
  7. Het uploaden van het bestand lukt niet, heb de rechten er niet voor. Dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat het txt bestand op het bureaublad leeg is. Raar omdat ik toch als administrator aangelogd ben.
  8. Na sfc /scannow krijg ik volgende melding : Er zijn beschadigde bestanden gevonden, maar deze kunnen niet allemaal worden hersteld. De bestanden zijn opgenomen in CBS.log. Als ik dan het commando findstr.......... uitvoer krijg ik echter een leeg bestand sfcdetails.txt. Als ik ga kijken in Logs zie ik daar het bestand CBS.log staan met 4763 kB.
  9. Na bijna 20 uren nog geen updates... nu opnieuw begonnen met uw adviezen van gisteren 12:21 en daarna getrachr van update KB172605 te installeren, maar ook dit lukt helaas niet.
  10. OK, ga het opnieuw doen en dan afwachten of het lukt.
  11. Heb ik reeds gedaan, maar ook zonder resultaat ...
  12. Is nu van gisterenavond 19u00 updates aan het zoeken ( = 16 uren ), maar nog niets gevonden ....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.