Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


kape

PC Helpforum Team

  Aanbevolen berichten

  Maak kennis met het team van PC Helpforum:

  PC Helpforum Website Team:
   
  Taakomschrijving medewerkers website PC Helpforum.

  Algehele omschrijving


  Website Beheerder
  De "website beheerder" staat in voor het “dagelijks beheer” van de website, de controle op de inhoud ervan en het begeleiden van het volledige team van medewerkers van PCH. Bovendien draagt hij ook bij tot het oplossen van problemen in alle forumonderdelen van de website. Samen met het Technisch Team, zorgt hij ook mee voor het oplossen van problemen in de “backoffice” van PCH. Hij is ook aanspreekpunt voor alle site-gerelateerde vragen.

  Supervisor
  Supervisors zijn bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan ze denken dat ze deze kunnen oplossen. In deze functie staan zij – in overleg met de "website beheerder" – ook in voor de coördinatie en begeleiding van alle andere medewerkers. Ze zijn moderator in alle forumonderdelen. Ze zijn een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers. De Supervisor Superjona maakt ook deel uit van het Technisch Team van PC Helpforum en zijn ook een aanspreekpunt voor site-gerelateerde vragen.

  Moderators
  Moderators zijn actief in alle of specifieke forumonderdelen. Deze mensen zijn er om de site in de gaten te houden en om mensen te helpen en alle vragen op te lossen. Zij hebben de rechten om topics te verplaatsen, te verwijderen en aan te passen. 

  Medewerkers
  Medewerkers zijn personen die op vaste basis problemen en vragen helpen oplossen en als aanspreekpunt dienen voor vaste hulp. Zij maken deel uit van het team van PC Helpforum en zijn actief in alle of specifieke forumonderdelen.
   
  Ervaren Lid
  Personen die op losse basis problemen en vragen helpen oplossen. Zij maken geen deel uit van het vaste team medewerkers van PCH.


  Uitgewerkt per staflid


  KAPE
  KAPE is “Website Beheerder” op PC Helpforum en voorzitter/penningmeester van de VZW PC Helpforum. Hij beheert mee alle berichten en alle forumonderdelen. Hij begeleidt ook het volledige PCH Team en stuurt hen bij waar nodig. Daarnaast helpt KAPE op het forum gewoon mee om PC-problemen op te lossen en is hij één van de experten van malwarebestrijding.


  Kweezie wabbit
  Kweezie wabbit is “Supervisor”, hij is bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan hij denkt dat hij deze kan oplossen. In deze functie staat hij – in overleg met de Website Beheerder – ook in voor de coördinatie en begeleiding van alle andere medewerkers. Hij is moderator in alle forums. Hij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.
   


  Karel
  Karel is "Oprichter" van PC Helpforum en verzorgt momenteel  (achter de schermen) alle technische aspecten van de site en de implementatie en update van de forumsoftware. Zijn er dus foutjes in de website zelf dan dient dit bij KAPE of Karel gemeld te worden. Aanvragen voor nieuwe forumonderdelen kunnen ook bij deze personen worden ingediend. Dit wordt dan door het team besproken en geëvalueerd.

   

   

  Abbs

   

  Abbs is een "moderator", hij is bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan hij denkt dat hij deze kan oplossen, met een specialisatie voor malwareproblemen. Hij begeleidt ook medewerkers in hun functie en staat ze bij waar nodig. Hij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.


  Dasle
  Dasle is een “moderator”, hij is bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan hij denkt dat hij deze kan oplossen. Hij begeleidt ook medewerkers in hun functie en staat ze bij waar nodig. Hij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.


  iEscape
  iEscape is een “moderator”, zij is bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan zij denkt dat zij deze kan oplossen, met een specialisatie voor alles wat smartphones e.d. betreft. Zij begeleidt ook medewerkers in hun functie en staat ze bij waar nodig. Zij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.

   

   

  Captain Kirk
  Captain Kirk is een “moderator”, hij is bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan hij denkt dat hij deze kan oplossen, met een specialisatie voor nieuwsberichten op alle terreinen van de IT. Hij begeleidt ook medewerkers in hun functie en staat ze bij waar nodig. Hij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.
   
   
  Passer
  Passer is een “moderator”, hij is bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan hij denkt dat hij deze kan oplossen. Hij begeleidt ook medewerkers in hun functie en staat ze bij waar nodig. Hij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.

   

   

  Droske

  Droske is een “moderator”, hij is bezig op het gehele forum met het oplossen van vragen waarvan hij denkt dat hij deze kan oplossen. Hij begeleidt ook medewerkers in hun functie en staat ze bij waar nodig. Hij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.
   

   

  Maxstar
  Maxstar is een "moderator". Hij staat ook in voor de coördinatie met ons Nederlands zusterforum PC Web Plus. Hij begeleidt ook medewerkers in hun functie en staat ze bij waar nodig. Hij is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.

   

   

  Hensyr
  Hensyr is een "medewerker" en is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.

   

   

  Calvus
  Calvus is een "medewerker" en is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.

   

   

  Dotchiejack

  Dotchiejack is een "medewerker" en is een aanspreekpunt voor vragen van gebruikers, maar niet voor site-gerelateerde vragen.


  PC Helpforum vzw Bestuur:

  Voorzitter-Penningmeester:
  KAPE

  Secretaris:
  Andrea

  Lid:
  Mako
   

   
  01.02.2020

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.