Ga naar inhoud

Marcosanders

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marcosanders's prestaties

  1. Ik vermoed dat het probleem is opgelost! Voorheen flitste het scherm heel kort, net voordat de laptop op Slaapstand sprong. Vandaag heb ik een keer of drie die flits gezien, maar de laptop bleef gewoon aan De oplossing was dus in dit geval: onder Energiebeheer stond ingesteld dat de laptop op Slaapstand moest springen wanneer het scherm wordt dichtgeklapt; dat heb ik veranderd in 'Geen actie ondernemen'. Bedankt voor alle hulp, hopelijk kan dit topic worden gesloten ;-) Groetjes, Marco.
  2. Bedankt! Ik blijf het zeker in de gaten houden!
  3. Het gebeurt zowel op de accu als op netstroom. Ik heb inmiddels in de energieinstellingen alles uitgeschakeld wat ervoor zorgde dat hij op slaapstand springt, zoals bij het dichtklappen van het scherm. Tot nu toe is het resultaat positief, maar het is nog maar enkele uren geleden...
  4. Helaas nog geen verbetering... Ik ben blij met de opruiming, maar ik hoop dat er nog suggesties zijn t.b.v. de oplossing van het initiële probleem.
  5. De AdwCleaner-bestandjes... AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
  6. Dit is het volgende logbestand. zoek-results-3.log
  7. Hier het gevraagde logje. zoek-results-2.log
  8. Hier is het gevraagde logbestand. Zoek-results.log
  9. Bedankt! Je vindt het bestandje in de bijlage. Info RSIT.txt
  10. Hallo, Mijn ASUS X550C-laptop valt op de gekste momenten opeens uit. Hij schakelt dan over in een soort slaapstand, want na een seconde of vijftien kan ik hem weer aanzetten met de schakelaar, inloggen en dan zie ik hetzelfde scherm als toen hij uitviel. Ik heb al in een aantal fora gezocht en enkele mogelijke oplossingen bekeken, maar de oplossing voor mij zat daar niet tussen. Zo wordt de laptop niet overmatig warm; sterker nog: soms valt hij al uit als ik hem twee minuten aan heb staan. Ook is er nauwelijks stofontwikkeling. Verder heb ik een programma gedeïnstalleerd, iets met Power4Hybrid of iets dergelijks. Helaas geen verbetering. Nu zag ik dat er mogelijk sprake is van malware. Daarom heb ik met RSIT een logje gemaakt. Mijn vaardigheden om dit logje te duiden zijn beperkt, dus mijn vraag is of iemand die wel die vaardigheden bezit, dit zou willen beoordelen. In dat geval hoor ik graag waar ik het logje kan plaatsen of naar toe sturen. Alvast hartelijk bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.