Ga naar inhoud

heljor

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 10 Pro
  • Monitor
    Bluesky
  • Processor
    Intel(R) Core(TM) i5-2300 CPU @2.80GHz 2.80 Ghz

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Weinig Ervaring

heljor's prestaties

  1. Ahzo dat wist ik niet.. De gratis versie biedt geen real-time bescherming! Wat stel je voor als alternatief?
  2. Nee, loopt goed nu! Thx!! Enige probleempje is dat m'n malewarebites (free) binnen 4 dagen afloopt... (was blijkbaar de proefversie ofzo..) Moest iemand mij knn zeggen waar ik de gewone gratis versie kan downloaden? Alvast bedankt!
  3. Ja das waar! En ja ik gebruik idd de gratis versie van Malwarebytes.
  4. Ik heb nog een vraagje ivm beveiliging. Nu heb ik enkel Sophos en Malwarebites staan + CCleaner. Is dit voldoende? (Ik dacht ergens gelezen te hebben dat Sophos niet ok is als primaire virusscanner)
  5. Oja, gewoon afsluiten gaat prima. En alvast bedankt voor je hulp!
  6. 5 maal opgestart en alles bleef op zijn plaats. Thx! Wel had ik nu het volgende voor: hij bleef telkens hangen als ik wou "opnieuw opstarten"... (heb dus 5 x knop moeten inhouden) Ik hoop dat er niks meer aan de hand is...
  7. Hey thx voor je reactie, van mij zag dit er een beetje anders uit: Tabletmodus -Windows optimaliseren voor touchscreens wanneer uw apparaat wordt gebruikt als een tablet: staat "uit" -Wanneer ik mij aanmeld: vorige modus onthouden (andere opties zijn: "automatisch naar tabletmodus" of naar "bureaublad") -Als dit apparaat de tabletmodus automatisch in- of uitschakelt: mij altijd vragen voordat wordt overgeschakelt (andere opties: "nooit vragen en altijd overschakelen" en "nooit vragen en niet overschakelen") -App -pictogrammen op de taakbalk verbergen in tabletmodus: STOND "uit" , HEB IK NU "AAN" GEZET!
  8. Hey sinds kort, telkens ik pc opstart, zijn de pictogrammen van op mn bureaublad opgeschoven naar links, soms is de starttoets dan ook opgeschoven (zodat ik die niet meer zie) en (soms) zijn de shortcuts ook weg beneden.. Als ik hem dan opnieuw opstart, vanuit start (opnieuw opstarten) staat alles terug op zijn plaats. Ik snap er niks van? M'n pc is een acer met W10, heb Sophos en Malewarebites + CCleaner en die vinden niks... Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.