Ga naar inhoud

Blokkie1979

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Blokkie1979's prestaties

  1. Hey Jonas, Ik heb de stappen die jij hebt aangeraden geprobeerd maar zonder resultaat. Uiteindelijk heb ik een specialist van Telenet laten komen. Deze heeft ontdekt dat mijn Siemens Logo hetzelfde IP-adres heeft dan mijn router. Dit zorgde ervoor dat ik slechts heel beperkt toegang had tot internet. Nadat ik dit IP-adres gewijzigd had, was het probleem verholpen. Alvast hartelijk dank voor uw reaktie. Groetjes, Stefan.
  2. Hey, Ik krijg met mijn smartphone/tablet sinds enige tijd moeilijk verbinding met wifi in mijn thuisnetwerk. Af en toe heb ik voor zeer korte tijd verbinding (slechts een halve minuut). Mijn laptop werkt echter perfect op wifi. Er is al een technieker van Telenet geweest en deze heeft alles uitgebreid getest en er is geen probleem met de wifi. Op andere wifi-netwerken werken mijn smartphone en tablet vlekkeloos. Weet er iemand raad? Alvast bedankt. Stefan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.