Ga naar inhoud

Ikkezeker

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ikkezeker

  1. Hey,

    Ik wil graag filmpjes van mijn computer naar mijn gsm zetten, maar de filmpjes zijn .avi en de filmpjes die ik met mijn gsm opneem zijn .3gp

    Ik heb ze op mijn gsm gezet maar kan ze niet afspelen, is er een programma ofzo om ze van .avi naar .3gp om te zetten?

    Mvg Ikkezeker

  2. Hallo Ikkezeker,

    dat kan je met Windows Movie Maker (klik er op)...mocht dit niet op je systeem aanwezig zijn, dan kan je WMM hier (klik er op) downloaden.

    Grtjs.

    Dat lukt niet want dan komt er dit op te staan:

    Het bestand C:\Documents and Settings\Celine\Mijn documenten\Mijn video's\Camp Rock 2 The Final Jam TV Dutch DC (Dutch subtitled- Nederlands ondertiteld).AVI kan niet worden geïmporteerd omdat de codec die is vereist voor het afspelen van het bestand niet op de computer is geïnstalleerd. Als u al hebt geprobeerd om de codec te downloaden en te installeren, sluit u Windows Movie Maker, start u het programma opnieuw en probeert u vervolgens het bestand nogmaals te importeren.

    Wat is de codec eigenlijk?

  3. Ik heb de broncode van de pagina bekeken, maar vind nergens een link naar de video zelf.

    Als je deze link gebruikt zie je enkel de video, maar je kan hem dan nog steeds niet downloaden. Tenzij er iemand is die de link naar de video kan vinden weet ik geen manier om hem te downloaden.

    Oke, ik zal zelf ook nog wel wat dingen proberen

  4. Dat hangt er vanaf hoe het filmpje op twitter staat en welk filmpje het is. Misschien gelden er auteursrechten op en dan mag je het niet downloaden.

    Ik ken er niet zoveel van zoals ik al zei dus als ik je de link geef, kan je dat dan zien of er auteursrechten opzitten of niet?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.