Ga naar inhoud

Jordyy

Lid
  • Items

    118
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jordyy

  1. Hallo,

    Gisterenavond na mn nieuwe SLI kaarten te installeren (watergekoeld) heb ik bluescreens , de eerste paar keren rebooten om drivers te installeren liepen vlot maar dan zag ik dat mn ene kaart niet volledig erin zat dus heb hem een klein duwtje gegeven tot hij erin zat ( toen hij af was) dan booten eh woop .. bluescreen.

    Hij begint dus met booten van moederbord logo daarna windows starten , dan valt de monitor uit en dan weer aan en dan krijg ik een bluescreen. Dus , ik kan geen welkom scherm zien.

    Ik heb al geprobeerd de bios te resetten , maar dit helpt niet , ik krijg wel de mogelijkheid om in veilige modus te gaan.

    Mvg,

    Jordyy

  2. Hallo,

    Ik ben van plan om een tripple screen te plaatsen , dit plan zou moeten af zijn rond eind de komende zomervakantie. Er zal opde schermen worden gegamed (bf3,dirt3,...) dus ik dacht qua grafische kaarten aan 2x gtx 670 (msi power edition -> asus is slecht leverbaar) of zou amd beter zijn ? Ik zou graag rond de 50fps zitten .. Qua schermen dacht ik aan 23" of zou 21" beter zijn ? Ik dacht aan deze schermen ; LG IPS237L deze zijn ips , wel maar 5ms .. Zolang er geen ghosting plaats vind is het ok , schermen liefst rond de 150 euro ..

    Ik ga nu eerst starten met een gtx 670 en een scherm en dan later weer een gtx670 en dan 2 schermen.

    Ik heb een i5 3570K en 16gb ram een asus maximus v gene , dus dit gaat niet bottlenecken hoop ik ?

    Mvg, Jordyy

  3. Na mijn gameplay te recorden wil ik dit in mijn sony vegas steken , maar dan zit het geluid niet meer aan , andere gewone mp3 bestanden zijn wel nog hoorbaar , het rare is als ik de video gewoon via windows media player afspeel het wel geluid maakt , heb dit ook getest met after effects en daar werkte het ook niet ..

    het gaat om een avi bestand

    Mvg,

    Jordyy

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.