Ga naar inhoud

TDGF

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TDGF

  1. Beste helpers,

    Sinds gister heb ik ineens problemen met mijn geluid. Zomaar ineens hoorde ik bij mijn 2.1 speakertjes alleen links (en bij het subwoofertje) geluid. Vreemd genoeg kwam dit probleem tegelijk met een ander probleem: mijn stereo zit via de voorkant van de pc aangesloten op een 3,5 mm jack -> tulp omvormertje, dit heeft altijd gewerkt, maar nu hoor ik hier alleen rechts goed geluid en links krakerig geluid.

    Mijn 2.1 speakers zitten dus aangesloten aan de achterkant, de stereo aan de voorkant. Verder heb ik geen enkele problemen op mijn pc :s

    EDIT: Ojah..het ligt ook niet aan Windows, ik heb het ook al geprobeerd met de Ubuntu Netbook Remix (die toevallig nog op een usb stickie stond).

    Ik hoop dat jullie raad weten,

    Mark

  2. Ik heb laatst bij een vriend van mij Windows Vista (aangepast met vlite) geïnstalleerd. Hij heeft sinds kort een Nvidia Geforce 6200, die goed werkte onder Windows Xp. Deze videokaart geeft nu echter de Code 43 foutmelding aan in Apparaatbeheer...

    Ik heb al verschillende dingen geprobeerd:

    - De driver van de cd van Gf6200 installeren (vista driver zit daarop)

    - De driver van internet installeren

    - De computer scannen met Driver Genius en de driver update die dat programma aangeeft installeren...

    Kan iemand me helpen?

  3. Ik heb een acer aspire one en ben bezig met het upgraden van mijn tante's pc. Nu kan zij er niet zo goed mee omgaan en dacht ik dus aan precies hetzelfde besturingssysteem op haar desktop die op mijn laptop staat. Ik weet dat dit besturingssysteem Linpus Lite heet maar toen ik op de website en google keek, zag deze er heel anders uit dan die op mijn AA1. Ook heb ik wat gelezen over de easy mode, maar ook die zag er anders uit. Mijn vraag luidt dus: Kan ik op haar desktop precies hetzelfde besturingssysteem zetten als op mijn laptop staat?

    Bedankt,

    Mark Klaver

  4. Een 500Mhz processor voor Battlefield 2142?

    Lijkt me niet, je moet een Pentium 4 of Athlon XP, en voor zover ik weet zijn er geen van 500Mhz.

    Als je wil zien of een game gaat draaien kan je best eens naar deze website gaan, en het spel selecteren.

    Mijn laptop ook, maar dat zegt niet veel.

    Het is het type grafische kaart dat uitmaakt, en jij hebt een te trage...

    Op mijn laptop gaat Battlefield niet draaien, alles is goed, behalve grafische kaart, en laat dat nu juist hetgene zijn waarmee je gamed;-)

    We hebben het hier over Battlefield 1942 en niet 2142... daar zit wel ff een vershil tussen.

  5. Ik ben mijn tante's pc aan het upgraden. Hierbij heb ik in haar pc een SDR 512 MB gedaan maar deze wordt maar voor de helft herkend! (Als ik de pc opstart zie ik 256 MB en in windows ook 256 MB)... Ook heb ik het 64 MB geheugenbankje dat er al in zat teruggedaan en dan geeft ie 320 MB aan..

    De moederbord ondersteund maximaal 1,5 GB aan geheugen met 512 MB per slot (3 slots) dus dit kan het probleem niet zijn...

    Kan iemand mij helpen?

    Mark Klaver

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.