Ga naar inhoud

Nicky123

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nicky123

  1. Ik heb deze upgrade-set samengesteld met videokaart en daarmee kan je de laatste games prima spelen.

    Je hebt wel een voeding nodig van 500 watt voor de videokaart.

    is wel het dubbele geld wat mijn upgrade setje kost, maar als ik nu die moederbord koop wat jij erbij hebt gezet en dan alles daar op bouw is die dan snel en goed? en welke grafische kaart raad je me aan van +- 180 euro??

  2. In het upgradekit zit al een ASUS moederbord inbegrepen. Gigabyte en MSI zijn gerespecteerde merken hoor ;-), slechte ervaringen mee gehad in het verleden?

    Met 'de rest van de onderdelen' bedoelde ik eerder de harde schijf/SSD, of de behuizing ruim genoeg is en voldoende koelt, en of de voeding sterk genoeg.

    ja heb een Coolermaster StormEnforcer kast en een 750watt voeding, maar heb gehoord dat SSD na een jaar kapot gaan klopt dat ook?

  3. Jazeker. Maar je moet wel beseffen dat dit niet een volledige computer is. Niet alle onderdelen zijn aanwezig. Of de computer snel is, hangt ook af van de rest van de onderdelen. Ook kan het zijn dat de rest van je onderdelen niet compatibel zijn met deze huidige configuratie. Mooi beeld heb je zeker, tenzij je een oud scherm gebruikt.

    nee dat begrijp ik :) maar welk moederbord raad je me aan? ik wil geen gigabyte of MSI ofzo

  4. Ik zou bij de moederbord upgrade kit deze videokaart nemen.

    Maar nu moet ik erbij wel zeggen dat de moederbord geen toekomstige videokaarten aan kan want het heeft geen pci-e 3.0 wat nodig is voor nieuwe videokaarten.

    Anderzijds heb je voor een mooie prijs een nieuwe computer.

    Ik heb ook gekeken of er wat betere upgrade kit aanwezig was maar geen ervan kan mij bekoren.

    oke en als ik de set koopt en de moederbord verkoopt welke moederbord raad je me dan aan?? om te gamen?

    en is de computer dan snel en mooi beeld??

    mvg Nicky

  5. hallo mede forum leden, ik had een vraag ik heb een Asus Maximus IV gene-Z moederbord gezien, maar ik weet niet of die goed is?, en een micro ATX wat is het verschil daartussen tegenover een gewoon ATX zoals - en + punten.. p.s ik ga hem gebruiken voor het gamen mischien nog anderen moederborden wat intressant is??..

    M.V.G Nicky

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.