Ga naar inhoud

Xavier Meeuws

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Xavier Meeuws

  1. dit is toch een site om mensen te helpen met hun pc laat ons dan toch helpen

    PC Helpforum moderator bericht:

    Beste mensen,;-)

    Dit is een helpforum, geen discussieforum. Helpen mag, maar dan moet je zeker van je antwoord zijn. Ook korte antwoorden zijn uit den boze, omdat het topic dan onnodig lang wordt.

    Het is ook aan te raden om de vraag héél goed te lezen vooraleer je antwoordt. Anders breng je de vraagsteller op het verkeerde pad !

    Alles wat hieronder verschijnt en niets met de vraag te maken heeft (dus ook discussies!!!!), wordt verwijderd!

    Discussiëren tussen 2 leden of moderators mag altijd via PRIVEBERICHT.

  2. Deze gegevens moeten normaal gezien op je factuur vermeld worden, als dat emailadres het standaard was natuurlijk. Indien het een emailadres is die achteraf is aangemaakt, dan moet je eens proberen om op de site van je provider in te loggen met die gegevens op je factuur. Daar moet je normaal gezien ook het één en ander vinden.

  3. je moet een nieuwe wifi aanmaken of kijk ik had vorig jaar hetzelfde probleem en het blee kuiteindelijk aan mijn IP-Adres te liggen dus je zou best iemand bellen om je laptop te vermaken .Welke Router heb je ? En hoeveel jaar oud is die als die meer dan 5 jaar oud is zou het wel eens kunnen liggen aan je router en zou je een nieuwe moeten kopen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.