Ga naar inhoud

jojofromjory

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jojofromjory

  1. Beste forumleden en beheerders, ik heb alles geprobeerd maar het probleem doet zich nog steeds voor, daarom heb ik de pc binnengedaan bij de computerwinkel die er zal naar kijken, ik ga deze topic daarom ook markeren als OPGELOST.

    Ik wil iedereen bedanken voor jullie medewerking om een oplossing te vinden en ik hoop dat hierdoor anderen ook problemen kunnen oplossen zonder zelf een topic te maken.

    M.V.G., Jojo

  2. Ik heb het geprobeert maar ik denk niet dat het iets met mijn geluid te maken heeft want als ik het proces explorer.exe afsluit en terug opstart dan komt niet alleen mijn geluid pictogram terug maar ook het pictogram hardware veilig verwijderen en mijn telemter komen te voorschijn

    Heb je al gekeken in het menu van de takenbalk (rechtermuisknop op een leeg plaatsje op je takenbalk > eigenschappen) of het vakje 'verberg inactieve icoonen' of zoiets uitgevinkt staat? Als dat aangevinkt staat moet je het uitvinken.

    Groeten, Jojo

  3. bedoel je hiermee dat je een reboot krijgt tijdens het draaien van memtest?

    Indien ja; 100% zeker dat er hardwarematig iets kapot is (moederbord, geheugen of cpu zal het wel zijn, dus hopen dat het een AM2 is). Als je zelf niet graag aan de binnenkant van je pc knutselt en je hebt geen vervangstukken om mee te testen zou ik hem in een pcwinkel binnensteken.

    Geen reboot, de hele pc loopt gewoon vast, 2de keer is alles gelukt naar behoren maar zijn er geen errors gevonden, toen ik de pc dan normaal opstartte liep hij na 2 minuten weer vast...

  4. Als je bios aangeeft dat je een geheugenprobleem hebt, kan je best eens je kast openen en :

    1. kijken of je geheugen nog goed op zijn plaats zit;

    2. Je geheugen verwijderen en terugplaatsen;

    3. Indien er meerdere geheugenlatjes aanwezig, ze een voor een inpluggen en opstarten.

    Denk eraan, Haal je pc van de stroom voor je in de kast begint te rommelen en ontlaad je zelf door eens de CV aan te raken. Dus telkens je een verandering doet, afsluiten, stroom uittrekken, ontladen, rommelen in de kast, terug opstarten en zien wat het resultaat is en indien niet goed, opnieuw van vooraf aan met een andere configuratie

    Ik ben 15 jaar dus weet ik niet goed of ik geen problemen ga veroorzaken door aan mijn pc te prutsen :s :pcguru:

  5. Je zou eens memtest kunnen draaien om te kijken of het effectief aan je geheugen ligt.

    Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool

    Daar selecter je de bovenste. Brand deze image naar een DVD (dus niet dat bestand op een DVD branden, het is een imagebestand. Als je gelijk nero gebruikt dus de wizard afsluiten en dan bestand - openen en dan die image aangeven) en start je pc vanop de CD. Laat hem een uur of 6 lopen (of tot je de eerste fout tegenkomt).

    Als deze fouten geeft dan is je geheugen kapot (of je processor), en dien je geheugen te vervangen.

    Geen fouten gevonden, heb je misschien nog een oplossing?

  6. Dat werkt wel maar ik heb dat al als ik explorer.exe beindig en terug start maar ik zou graag een oplossing weten voor als ik mijn pc opstart dat er automatisch dat pictogrametje verschijnt

    Beste Filkill, ik denk dat ik een mogelijke oplossing gevonden heb voor jouw probleem:

    Ga naar Start > Rechtermuisknop op 'Deze Computer' > Eigenschappen > Hardware > Apparaatbeheer.

    Zoek je geluidsdriver (meestal in 'Besturing voor geluid, video en spelletjes' )en klik met de rechtermuisknop op deze driver, klik op Installatie ongedaan maken, dan herstart je jouw pc en normaal gezien zou hierna het probleem moeten opgelost zijn, Windows zal ook zelf een nieuwe driver voor je geluidskaart installeren.

    P.S.: Sorry dat ik zoveel oplossingen probeer :argh:

  7. Bedankt, was dit topic al uit het oog verloren maar het probllem is nog steeds, Ik weet al ongeveer hoe ik het moet doen

    Als ik naar taakbeheer en het proces Explorer.exe beeindig en dan het proces terug in geef heb ik al mijn geluid e.d. weer terug.

    Maar ik moet dit dan altijd doen en dat is wel lastig.:bawling:

    Heeft iemand mischien een idee om dit op te lossen:confused:

    Heb je al geprobeerd om het proces SndVol.exe op te starten?:pcguru:

  8. Je zou eens memtest kunnen draaien om te kijken of het effectief aan je geheugen ligt.

    Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool

    Daar selecter je de bovenste. Brand deze image naar een DVD (dus niet dat bestand op een DVD branden, het is een imagebestand. Als je gelijk nero gebruikt dus de wizard afsluiten en dan bestand - openen en dan die image aangeven) en start je pc vanop de CD. Laat hem een uur of 6 lopen (of tot je de eerste fout tegenkomt).

    Als deze fouten geeft dan is je geheugen kapot (of je processor), en dien je geheugen te vervangen.

    Ok, dus als ik het goed begrijp moet ik net zoals de installatiecd van Windows XP dit programma runnen vanuit de boot via CD station?

    Moet ik eerst de .gz unzippen?

    Ik ga het even proberen, alvast bedankt

  9. Beste PC-Helpforum leden en beheerders, ik typ dit bericht op mijn laptop want er is een groot probleem met mijn desktop pc, ik heb een Windows XP: Home Edition van Fujitsu Siemens, AMD Athlon 64.

    Ik was eergisteren gewoon zoals elke dag op Msn aan het chatten en ineens beweegt er niets meer, de muis en het toetsenbord werkten niet meer enz... :pcguru:

    Het scherm daarentegen bleeft gewoon vastzitten op het laatste beeld dat erop kwam net voor de pc vast zat. :bawling:

    Als ik de pc aan de knop (8 seconden indrukken) uitzet en weer opstart hoor ik een lange bieptoon, volgens de BIOS codes betekent dit dat er iets mis is met het geheugen, ik heb het voor mekaar gekregen om hem te booten via de CD-drive en heb hem geherinstalleerd omdat het kon zijn dat er een virus was die mijn hardware blokkeerde maar na 5 minuten doet hetzelfde probleem zich weer voor, ik kan nu dus geen HiJack log sturen want m'n pc blijft voorloopig uit. Kan er mij iemand helpen aub?

    Groetjes, Jojo

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.