Ga naar inhoud

Jorn369

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jorn369

  1. In de bios ziet je de tab boot

    Daar kan je cdrom als eerst boot zetten

    ik geraak niet in de bios van mijn server

    ik moet op DEL duwen op mijn toetsenbord om erin te gaan

    maar ik druk op Delete op mijn toetsenbord en gaat niet ik geraak dus niet in de bios of wat kan ik eraan doen verder dan bios weet ik alleen in diskette maar via diskette is er dan een setup opstart diskete voor windows server 2003

    edit:

    Ondertussen geraak ik erin maar ers taat een uitroepteken voor het cdrom station waarvoor stat dit weet iamand dit

  2. Hoi allemaal,

    ik zit met een probleempje ik weet niet hoe ik windows server 2003 R2 kan installeren op mijn server. Oké met de cd-rom, maar ik steek hem erin en dan gaat het gewoon niet starten van de cd-rom, hoe kan ik dit verhelpen.

    Via de bios waarschijnlijk maar ik kan het niet vinden waar ik het moet zetten dat hij van cd-rom opstart ofzo kan iemand mij helpen bij spoet graag ??

    dit is de naam van de server: OMNI TECH OEM-F3420R I-XEON

    SPECS:

    Bauart: ServerCapaciteit harde schijf: 72 GBMerk: OMNI TECHIntern geheugen (RAM): 2.000 MB

    Type drive: Cd-romType processor: Intel Xeon

    Snelheid processor: 2.800 MHz

    Bedankt alvast. :-)

  3. hij ik heb weer iets uitgespookt waar ik effe niet uitgeraak ik heb mijn screen van windows bij opstarten gewijzigd van het het nieuwe naar het oude alleeen het lukt niet meer het terug te zetten

    dus ook niet via

    start --> control panel --> user account -->

    the way that user ... --> en dan alles selecteren ik kan dat doen maar het gebeurd dan wel niet.

    alvats bedankt :-)

    Pm's mogge oook

  4. is je die niet activeerd dan krijg je dat je kan ook CTRL + ALT + DEL doen dan taakbeheer --->>> nieuwe taak want dan zie je wel weer iets klik dan op balderen ga naar windows daar ga je naar het zoeken vakje typ je explorer klik je op als hij er staat en dan op ok en hij doet het weer een vriend van mij had dit ook al eens aandehand

  5. OK = allemaal prima, enkel bij 2) welke bestanden heb je geselecteerd, ik vermoed alle bestanden die op je harde schijf staan. ik denk dat je een backup van je systeem en eventueel documenten wil maken uit voorzorg, en zou je wel eens al je bestanden kunnen geselecteerd hebben.

    kon niks kiezen toen begon ie direct nu zit hey ietsipitsie verder dan de helft

  6. Kan u aub je vraag wat duidelijk stellen want ik begrijp de helft van je zin maar eigenlijk, als u Vista nog hebt staan op een andere partitie kan je best even get volgende doen:

    Start eerst Windows xp en haal Vista boot pro even binnen en installeer het correct, wat je dan gaat doen is het volgende:

    1. Open Vistaboot pro en klik op de bootloader button en selecteer de volgende opties: Windows Vista bootloader en All drives. Klik dan op Install Bootloader. Windows Vista bootloader en All drives en dan op Install Bootloader in Vista boot pro.

    2: Nu klik je op Diagnostics in het menu en selecteer je om de Diagnostics uit te voeren. Nu ziet u 2 entries staan in je bootloaderscherm van Vistabootpro.

    3. U bent nu klaar, reboot en bij het heropstarten kan u kiezen uit Windows xp of Vista en start u die zondr problemen op.

    Als je geen andere partitie meer hebt is je Vista hoogst waarschijnlijk verdwenen en maak je beter een andere partitie aan en installeer je daar Vista op..

    Succes

    Groetjes

    mijn pc ziet er nu zo uit:

    Partitsies: aantal HDD 1x

    1) 120 GB C:/Windows Vista

    2) 120 GB G:/Windows XP

    Windows Versies:

    Windows Vista Home premium (gëinstaleerd Op C:/)

    Ram Geheugens: (DDR2)

    1 GB + 2 GB = 3 GB

    Processor:

    Pentium Dual-Core inside

  7. Hey,

    Vista staat dus op je pc en u wilt er xp naast zetten.

    Wel wat je dan eigenlijk gaat doen is het volgende:

    1: Download hier vistabootpro. Vista boot pro is eigenlijk een zeer nuttig programma als je een dual boot wil installeren met xp en vista. Windows xp maakt namelijk nog gebruik van boot.ini terwijl vista gebruik maakt van bcd en die bcd kan u gratis bewerken met Vista boot pro + het opstarmenu ook.

    2: Maak een vrije partitie aan indien u geen lege schijven of partities meer hebt. Neem je Windows cdke en steek het in de cd/dvd drive van de pc start op, nu gaat u even op del of een andere toets drukken om in je bios te komen en u kiest als first boot device je cd/dvd en u klikt op save/exit en u herstart.

    3. Doorloop de setup en Installeer Windows xp. Vervolgens herstart u en hersteld u de bootloader met Vistabootpro.

    Groetjes

    hij heb ik gedaan maar heb nu dit aan de hand hoe werkt het heb er 8 € voo betaalt dus kan je dat effe uitlegen

  8. Wat is de juiste bedoeling om VISTA te verwijderen?

    Wat je wel kan is XP als tweede besturingssysteem gebruiken, wel dan op een andere HD of aparte partitie op je C: schijf. Een DUAL boot zoals men zegt. Op deze wijze kan je dan bij het opstarten van PC kiezen of je VISTA of XP wil gebruiken

    dat is juist wat niet lukt ik moet vista wissen om XP te instaleren ik dacht nu zo van dan een backup te maken van mijn vista vista te wissen op de harde schijf en dan xp te instaleren op de partitie voor xp en daarna vista terug te zetten met de backup cd zou dat mogelijk zijn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.