Ga naar inhoud

ceesjsmit

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ceesjsmit

  1. Op mijn laptop heb ik internet van Telfort. Sinds kort heb krijg ik geen verbinding meer, maar steeds de mededeling "Er is een fout opgetreden in internet-explorer. Dit programma moet worden afgesloten". Alle lampjes van de modum branden en ook Telfort weet niet wat dit is. Kan het ook aan mijn 5 jaar oude laptop liggen ?

    Probleem is ondertussen opgelost. BEDANKT voor de reakties, die me indirekt hebben geholpen.

  2. Het is mij uiteindelijk gelukt door het apparaat aan te sluiten op een USB-poort en vervolgens via "Configuratiescherm - hardware - toevoegen hardware". Wat ik daarna precies gedaan heb weet ik niet meer, maar ik heb na het aanklikken van "toevoegen hardware" gedaan wat er van me gevraagd werd. En verdomd .. het werkte. Sukses. Cees

  3. Hallo Danny,

    heb hetzelfde "Koopje" apparaat gekocht.

    alles volgens de handleiding geinstalleerd.

    Bij het openen van Get Photos en vervolgens bij het aanklikken van Acquire From Scanner komt de melding; make sure there is nothing in the scanner klik ik achtereenvolgens op OK en daarna op Calibrate waarna steeds weer dezelfde melding komt. Er wordt volgens mij niet gecalibreert.

    Bij het aanklikken van AcQuire volgt steed de melding: ERROR can not find de camera, Please Connect OmniumVision Supercam !!!

    Of is het toch een miskoopje ???

    Help mij a.u.b. ???

    Ik had hetzelfde en de informatie van zolid was zo technisch, daar kwam ik niet uit. Heb zelf wat geklooid en uiteindelijk is het me gelukt. Eeerst heb ik alles maar even verwijderd en daarna opnieuw de software en hardware geaktiveerd. Vervolgens heb ik zitten rommelen met "Configuratiescherm - hardware - hardware toevoegen" (terwijl ik het apparaat had aangesloten in de USB-poort). En het was gelukt. Ik kon de fotonegatieven scannen en opslaan. Nogmaals: wat ik precies gedaan heb ...??? Maar probeer het maar eens op deze wijze. Sukses

    Cees

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.