Ga naar inhoud

marre14

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door marre14

  1. Dit bericht krijg ik als ik, verbonden met de extender, op chrome google.be probeer te bereiken:

     

    De server op www.google.be kan niet worden gevonden, omdat de DNS-lookup is mislukt. DNS is de netwerkservice die de naam van een website vertaalt in het internetadres. Deze fout wordt meestal veroorzaakt door een verbroken internetverbinding of een verkeerd geconfigureerd netwerk. Deze kan ook worden veroorzaakt door een niet reagerende DNS-server of een firewall die de toegang van Google Chrome tot het netwerk blokkeert.

  2. Hallo

     

    Ik heb weer eens een vraag :)

     

    Ik heb een belkin N600 dual-band Plug-in Wi-Fi range extender gekocht, maar nu lukt het niet hem te doen werken. Ik kan er wel mee verbinden, maar hij geeft steeds een oranje lichtje, soms constant, soms knippert het. Volgens de handleiding is er dan een te zwak signaal of geen connectie met de router, maar het de extender bevind zich vrij dicht bij de router. De router is een Zyxel NBG460N.

    Deze had soms problemen met wifi, waarbij er geen verbinding meer mogelijk was, maar dat werd opgelost met een herstart van de router.

     

    Alvast bedankt

     

  3. Hey

    Ik heb een laptop (dell studio 1737 met windows vista) en mijn cd-rom-station werkt niet meer (al vrij lang). Er zit een dvd in die er niet uitkomt als ik op de knop om uit te werpen druk (zowel in vista als op pc zelf). De dvd gebruiken gaat ook niet, volgens vista is het station leeg. Bij apparaatstatus staat : "Dit apparaat werkt correct. Hopelijk kan iemand me helpen :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.