Ga naar inhoud

Ionox

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ionox

  1. Hallo,

     

    Misschien een heel rare vraag, maar ik ben mijn Gmail wachtwoord vergeten! Ik heb ooit eens het 'automatisch inloggen' aangeduid en zo heb ik dat wachtwoord nooit meer moeten invullen. Nu kan ik nog altijd op mijn account, maar ik zou mijn wachtwoord moeten kunnen achterhalen, voor dit in te stellen in mijn smartphone.

     

    Ik dacht om mij uit te loggen en dan die sterretjes/bolletjes gewoon te kopieren en in kladblok te plakken, maar dit gaat blijkbaar niet.

     

    Is er een oplossing om mijn wachtwoord zo te kunnen achterhalen of niet?

     

    Mvg,

    IONOX

  2. Hallo,

     

    Alvast bedankt voor de snelle reactie. 

     

    Maar die zoek.exe kan ik in geen enkel geval openen. Ik heb alle stappen gevolgd en al mijn antivirussoftware afgelegd (heb ze zelf eens verwijderd) maar ik kan zoek.exe maar niet openen.

    Mijn cursor geeft aan dat hij aan het laden is (zo'n 2-3 seconden) dan stopt hij met laden. Heb al tot 1minuut gewacht maar er komt niets tevoorschijn van die zoek.exe .

     

    Wat moet ik hiermee?

     

    Mvg,

    Ionox

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.