Ga naar inhoud

Hulieke

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hulieke

  1. wel, de driver die je me voorstelt heb ik reeds geïnstalleerd + de laatste audio driver van realtek ook. ( via asus website )

     

    Het bizarre is dat wanneer ik een hoofdtelefoon in de uitgang van de microfoon steek, dat de onboard microfoon plots wel een beetje werkt.. En hij staat dan bij geluid wel als aanwezig.. echt een raar geval. 

  2.  Het gaat inderdaad om een acer aspire 7715Z

     

    Windows 7 64Bit was inderdaad standaard aanwezig op de laptop. De productsleutel hangt onderaan de laptop

     

    De webcam is nog werkende. Daardoor heb ik ontdekt dat de microfoon niet functioneerde aangezien mijn zoon hem gebruikt om te chatten en webcammen met zijn speelkameraadjes op facebook

     

    Printscreen in bijlage

    post-33040-0-70993200-1449674682_thumb.j

  3. Hallo,

     

    sinds de update naar windows 10 wil men microfoon niet meer werken van men laptop. Ik heb ondertussen reeds een systeemherstel gedaan naar windows 7, maar het probleem blijft zich voordoen. Ik heb de laatste drivers reeds gedownload, maar krijg men microfoon niet werkende.. Kan iemand me helpen aub? 

    Het betreft een ouder van model laptop Acer Aspire 7715

     

    Mvg,

     

     

  4. Beste,

     

    ik ben ten einde raad, maar sinds geruime tijd loopt mijn laptop veel trager als voordien en worden er ongewenste browser vensters geopend en openen de vensters van chrome traag .. Yahoo zoekmachine die automatisch opengaat zonder ik die moedwillig heb geinstalleerd etc.. Ik ben een complete leek op pc vlak. Kan iemand mij helpen aub?

     

    Ik heb adware cleaner al geprobeert, ccleaner, malwarebytes is proeflicentie jammer genoeg afgelopen, McAfee security scan etc...

     

    HELP! 

     

    Mvg,

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.