Ga naar inhoud

hemiwo

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hemiwo's prestaties

  1. Cellen koppelen??? Probleem Excel.xlsx
  2. In het geüploade voorbeeld zie je (Links) een aantal Fictieve namen onder elkaar. Daarnaast staan het aantal behaalde punten per ronde vermeld. Links zie je een lijst met horizontaal de punten die behaald kunnen worden met daaronder de namen van de persoon die ze behaald heeft. Ik zou graag willen dat de de twee bestanden aan elkaar gekoppeld worden zodat ik alleen in het meest linkse bestand de behaalde punten bij de betreffende persoon hoef in te vullen en dat in het rechtse deel de namen van de persoon automatisch onder de behaalde punten komt te staan. Is dat mogelijk in Excel 2016? Zo ja, hoe doe ik dat? Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Probleem Excel.xlsx
  3. Waarom zie ik maar drie opeen volgende systeem herstelpunten in Windows 10? Als ik een systeem herstel wil uitvoeren heb ik maar enkele herstelpunten. waarom is het niet mogelijk om verder terug te gaan in de tijd met systeem herstel in Windows 10? In Windows 7 en 8.1 kun je aan vinken als je meer herstel punten wilt zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.