Ga naar inhoud

Apuke

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Apuke

  1. Alle systemen draaien XP, tot nu toe steeds met kabel gewerkt, doch de echtgenote werd de kabelrommel beu...en dus een router aangeschaft...

    Ik heb aan de router niets gewijzigd.

    Voorlopig werkt m'n dochter nog met een desktop, maar het is de bedoeling deze dus te wisselen met een laptop(op XP dus).

    Ik heb dus verbinding met de router, heeft geeft alleszins uitstekend aan (54Mbps), maar als ik dus wil op internet gaan via Outlook of Explorer, geeft hij "offline" aan, met uitzondering van de eerste avond...

    Groetjes,

    Apûke

  2. Hoi, ben nieuw hier op dit forum, maar hoop alleszins dat jullie mij kunnen helpen.

    Als telenet gebruiker heb ik me onlangs in de winkel een Hercules router aangeschaft om te proberen m'n laptop en die van de kinderen draadloos aan te sluiten.

    Ik heb de handleiding nauwkeurig gevolgd, en na lang zoeken (was vergeten "automatisch IP en DNS aanwijzen" aan te vinken), kreeg ik mijn laptop alleszins al online (draadloos).

    Dezelfde avond ook die van de kids verbinden was sowieso al onmogelijk...

    Gisterenavond zet ik dan mijn laptop op, en met de beste wil van de wereld kreeg ik alweer geen verbinding meer.

    Let op, mijn PC geeft duidelijk aan dat er een uitstekende verbinding via de router is, maar ik krijg noch e-mail, noch Explorer opgestart, geeft constant "offline" aan.

    Dus ik heb verbinding, maar kan niets doen?

    Heeft er iemand een idee wat het kan zijn?

    En voor de laptops van de kinderen?

    Vriendelijke groetjes,

    Apuke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.