Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

desy

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door desy


 1. Beste, gisteren  heb ik een paar printscreens gemaakt. met de shift+ prtSc knop. Nu wilde ik in Paint met crtl v deze afbeeldingen te voor schijn toveren en dan opslaan> Maar er kwamj helemaal niets. Had ik het anders moeten opslaan? Ik dacht dat het automatisch werd opgeslagen?

  Groet


 2. Hallo, Ik heb net via Rebuy een LG optimus E975 gekocht. Werkt prima, geluid wat uit de telefoon is wel heeel zwak. Dus als ik muziek op heb staan als ook wanneer iemand spreekt. Heel zacht. Maar daar zal wel niet veel aan te doen zijn. 

  Nu laad ik de telefoon op en dat gaat heel snel (??) en hij loopt evenzo snel ook weer leeg ??? Iemand ervaring en is het een idee om een andere accu te kopen en deze zelf erin te zetten?

  Dank

   


 3. ik heb een LG70 uit 2014. Ik moest what's app een keer updaten maar had toen te weinig opslagruimte. Per ongeluk heb ik toen de fabrieksinstellingen van google gewist. Nu ondervind ik problemen met you tube filmpjes kijken. Dat gast niet direct maar via chrome. Weet iemand een truc om de fabrieksibstellingen er op te krijgen?

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...