Ga naar inhoud

vinnie

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vinnie

  1. Hallo

     

    Mijn ietwat oudere laptop heeft wat problemen: naast het feit dat hij vrij traag is, loopt hij soms enkele minuten vast.

    Af en toe komt er ook een melding dat er fouten zijn gevonden op het station. Tegelijk Is er een windows update die continu mislukt ik denk al sinds november 2022 (foutcode 0x80073712).

     

    Zou het kunnen dat ik malware heb? Of is mijn harde schijf op zijn einde?

    Ik heb al veel dingen geprobeerd maar geen enkel verschil.

     

    Mvg

    Vinnie

  2. Hallo

     

    Vandaag met een usb stick wat documenten ea overgezet naar nieuwe pc, echter ik denk dat het misschien wel op hetzelfde moment gebeurde maar er is een .log bestand in C:\ verschenen met de naam "audio".

    Dit is wat erin staat:

     

    [InstallShield Silent]
    Version=v7.00
    File=Log File
    [ResponseResult]
    ResultCode=0
    [Application]
    Name=Realtek Audio Driver
    Version=4.79
    Company=Realtek Semiconductor Corp.
    Lang=0413

     

    Tegelijk is er in taakbeheer onder "opstarten" Realtek hd audio universal service verschenen (volgens eigenschappen op zelfde moment aangemaakt als het .log bestand).

     

    Moet ik mij zorgen maken of is dit normaal?

     

    Mvg

    Vinnie

  3. Hallo

     

    Zondag klikte ik op een link van webcomicsnation.com (via hier https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WebcomicTropes helemaal onderaan staat blijkbaar een link die naar een malwaresite omleidt!), echter ik wist niet dat deze website sinds 2015 al niet meer bestaat en automatisch naar een malwaresite wordt omgeleid. Ik heb uit reflex heel snel op 'vorige' geklikt, niet dat dit veel uitmaakt denk ik. Ik vermoed dat ik deze link niet zomaar hier kan copy pasten om te tonen...

    Moet ik mij zorgen maken? Is mijn laptop nu geinfecteerd? 😬

     

    alvast dank

    mvg

     

  4. Hallo

     

    Ik heb recent een 2de hands laptop aangekocht na het uitvallen van mijn eerste laptop. Gegevens harde schijf zijn overgezet maar het moet gezegd dat die kapotte laptop hoogstwaarschijnlijk vol malware zat (ik was nog niet zo voorzichtig toen ik die laptop had).

    Tegelijk heb ik 2 usb sticks die ik heb gebruikt op die laptop en ik vroeg me af hoe ik kan weten of die sticks effectief veilig zijn om te gebruiken. Zou ik dan zo een logje kunnen plaatsen terwijl de usb sticks ingeplugd zijn of werkt het zo niet?

    Alvast dank

     

    mvg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.