Ga naar inhoud

pchelp

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pchelp

  1. Beste,

    Hoe kan je een document in word beveiligen. Zodoende dat wanneer je het word document doormailt er niemand is die de inhoud van dit document kan veranderen en zonder dat de andere die beveiliging kan opheffen. Kan iemand mij hier de oplossing voorgeven?

    of indien dit niet in word kan, Hoe kan je dan een bestand in word omzetten naar een programma die wel een beveiliging van de inhoud kan verzekeren.

    Ik gebruik het office standaard 2007 model van Windows

    groetjes

    Inge

  2. ik probeer etiketten te maken ( adresetiketten en naamkaartjes) via outlook (omdat daar de adressen staan) Kan dit geImporteerd worden naar word om gemakkelijk etiketten af te drukken? of is er een gemakkelijkere weg om etiketten af te drukken? In het verleden werkte ik in word maar om de adressen of naamkaartjes mooi op de voorgeplakte etiketten te krijgen was steeds een probleem met als gevolg dat ik steeds moest puzzelen om ze in de etiketten te krijgen?

    Iemand tips om gemakkelijk etiketten af te drukken? ik weet dat dit via acces gaat maar heb daar weinig kennis van of kan het contactpersonenbestand naar acces worden geimporteerd?

    groetjes

    pc help

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.