Ga naar inhoud

vinnie007

Lid
  • Items

    90
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vinnie007

  1. Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden.

     

    Is er nog een alternatief voor deze drivers, bijvoorbeeld drivers van een recenter product gebruiken (die dan misschien wel compatibel zijn met windows 10)?

    Of de netwerkadapter in een soort compatibiliteitsmodus runnen?

     

    Dit zijn maar wild guesses, ken hier helemaal niet veel van.

  2. De netwerkadapter zou deze moeten zijn: 

    Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.30)

     

    Ik had zelf al eens gekeken op de site van mijn manufacturer (ik heb een Asus G75VW-T1264V-BE laptop) maar daar staan geen drivers meer bij die Windows 10 ondersteunen of die relatief jong zijn.
     

    De Hardware-id die ik moest kopiëren is deze:

    PCI\VEN_1969&DEV_1083&SUBSYS_14871043&REV_C0
     

  3. Geen probleem. Ik dacht dat ik een mogelijke oorzaak gevonden had: de crash gebeurde precies iedere keer als ik YouTube keek. Heb dit opgezocht en het is al meerdere mensen overkomen. Ik heb dan eens getest zonder YouTube en het leek enkele dagen in orde, maar heb dan toch nog een crash of 2 gehad zonder dat YouTube openstond. De crashes zijn al veel minder regelmatig maar gebeuren nog steeds

  4. UPDATE:

    Dit weekend heb ik geen crashes gehad, maar gisterenavond wel weer twee. Het kan er niets mee te maken hebben, maar vanaf gisteren avond zat ik weer op mij studentenkot. Hier is er ook een BenQ monitor aangesloten op mijn laptop via HDMI en heb ik natuurlijk ook een andere ethernetkabel en -verbinding. Kan dit hier iets mee te maken hebben?

  5. Hallo,

     

    De laatste twee dagen krijg ik nogal vaak een Blue Screen van een bepaalde error (zie afbeelding). Ik weet echter niet goed meer hoe ik een crash logboek kan vinden en doorsturen om jullie te helpen. Hoe gaat dit ook alweer? 

    Het is waarschijnlijk een probleem met één van mijn drivers, maar ik vind niet direct welke nog niet up-to-date is. Kan iemand hierbij helpen?

     

    Vincent

    BSOD Error message.jpg

  6. Beste,

    Ik wil een registry key verwijderen om een andere key in te geven, maar Windows laat me dit niet doen.post-14421-1417705596,8717_thumb.jpg

    Ik heb me via "Permissions" al volledige controle gegeven maar het lukt nog altijd niet. Ik moet een ander key ingeven omdat de andere gestolen werd en dus niet meer bruikbaar is. (Gaat over een online spel.)

    De key ziet er als volgt uit: post-14421-1417705596,9035_thumb.jpg

    Waarbij ik de nullen in het begin niet kan verwijderen.

    Kan me iemand hierbij helpen?

    Mvg, Vincent

  7. Hallo,

    Onlangs heb ik deze laptop gekocht Tones :: Asus G75vw-t1264v-be I7-3610qm 12gb 256gb Ssd + 1000gb Gt670m-3g maar ik heb een klein, en vervelend, probleempje.

    De ingebouwde microfoon stelt, zoals verwacht, niet veel voor dus gebruik ik de microfoon van een Steelseries Siberia v2 headset. Als ik deze mic echter insteek, horen de andere mensen op skype en dergelijke een gigantische ruis die ondraaglijk is. Ik ben in de settings van Opnameapparaten gaan kijken maar kan deze niet uitschakelen want er is nl. maar 1 microfoon die wordt weergegeven.

    We denken dat de externe microfoon interferentie veroorzaakt met de interne, en daardoor ruis creëert. Als er screenshots of dergelijke nodig zijn, zal ik deze met plezier verschaffen.

    Groetjes Vincent :cool:

  8. Wel ik zoek een (vooral grafisch) zware laptop die prijs/kwaliteit goed zit ;). Andere laptops die ook interessant leken zijn die Samsung en de MSI GT70 bv., de MacBooks vind ik veel te duur als ik die specificaties wil (zeker 3000 euro).

    Dusja misschien is deze Asus inderdaad wel de beste optie xD

  9. Hallo,

    Ik denk eraan deze laptop te kopen binnnen een weekje http://www.redcoon.be/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B400060/cid/60004/Asus_G75VW_T1086V/

    maar dit is echter een QWERTY. De variant met AZERTY toetsenbord vind ik niet meteen, zou deze bestaan?

    Zo niet, is er een mogelijkheid om je geïntegreerd toetsenbord in je laptop van QWERTY te veranderen naar AZERTY? Door bv. een paar knoppen te versteken en dan anders in te stellen via Windows?

    Alvast bedankt, Vincent

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.