Ga naar inhoud

nechtmarrie

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door nechtmarrie

  1. hallo iedereen ik zit met een probleempje, laatst is mijn computer bij een specialist binnengeweest voor een herstelling.

    Men heeft daar ook windows opnieuw installed.

    Nu heb ik 2 drives in mijn pc, op 1 van die drives is er een map waarin alle files plotseling onleesbaar van zijn geworden en ik kan ze ook niet meer aanpassen, naam of niets.

    De files hebben nog wel steeds het icoon van een avi file en wordt door windows media geopent maar deze worden dan niet in de afspeellijst gezet omdat hij deze zogezegd niet kan lezen.

    Kan iemand me hiermee helpen?

    Alvast bedankt,

    cedric

  2. hey nineke, zoals jürgen je al verteld heeft kan je het beste dan een versie van open office gebruiken, als je geen geld wil uitgeven aan een legale versie van microsoft office. Helaas mag ik je niet vertellen op dit forum hoe je een illegale versie van microsoft office kan bemachtigen.

    mvg, cedric

  3. Goede middag,

    Ik heb wat problemen met mijn geluidskaart sinds vandaag.

    De avond voordien was er niets aan de hand alles werkte prima.

    Deze morgen echter had ik plots geen geluid meer.

    Ik heb de drivers van de geluidskaart hesteld/opnieuw geïnstalleerd en daarmee werkte mijn geluidskaart terug, als ik mijn pc hierna echter afsluit en terug opzet heb ik opnieuw geen geluid meer. Ook geeft de pc een error in het win32 hosproces na net installeren van de driver en het rebooten.

    Kan iemand me hiermee helpen?

    Alvast bedankt!, cedric

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.