Ga naar inhoud

lobovitz

Lid
  • Items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lobovitz

  1. Na het vaststellen van het probleem was het grootste gedeelte van "Postvak In" verdwenen. De verloren berichten had ik weer gevonden in de Prullenbak als bakbestand. Het "postvak in dbx" in locatie zoals net gevonden bestaat uit berichten die binnengekomen zijn na het probleem en behelst nu 2116kB. De verloren bestanden waarvan ik de extensie nu ook heb veranderd naar dbx is ongeveer 38000kB groot. Hoop dat ik het een beetje duidelijk heb weergegeven.

  2. ik heb de procedure gevolgd zoals je gepost hebt. Na het localiseren van de locatie. Het selecteren van de map en geklikt op volgende om voor "alle mappen' te kiezen krijg ik de boodschap zoals eerder omschreven in andere posting: ""Berichten importeren. Kan geen berichten in deze map vinden of er is een aan andere toepassing actief waarin de vereiste bestanden zijn geopend."

    het is dus nog niet gelukt :(

  3. Ik wil graag nog even terugkomen op mijn probleem. Na het draaien van het programma adaware en er diverse spyware etc. is verwijderd kan ik nu de extensie van de bakbestanden wel veranderen in de extensie dbx.

    Bij het trachten te importeren uit de tijdelijke map op mijn bureaublad wil dit echter niet lukken omdat ik de volgende boodschap krijg in een popup:

    "Berichten importeren. Kan geen berichten in deze map vinden of er is een aan andere toepassing actief waarin de vereiste bestanden zijn geopend.

    Selecteer een andere map of sluit andere toepassingen waarin de bestanden mogelijk zijn geopend."

    Ik zou graag weten hoe dit op te lossen. Bedankt alvast.

  4. Wanneer ik in Mijn Afbeeldingen een foto wil verwijderen door er met rechts op te klikken of er met links op te klikken en dan op "dit bestand verwijderen", dan krijg ik de volgende melding: In Explorer.EXE is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Als ik op verzenden of niet verzenden klik, dan verdwijnt alles van mijn beeldscherm en gelijk daarna worden alle pictogrammen weer zichtbaar.

    Technische gegevens van het foutenrapport:

    AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: msvcr90.dll

    ModVer: 9.0.30279.6161 Offset: 000375b4

    Wie kan mij hierbij helpen een oplossing te vinden zonder Windows XP opnieuw te hoeven installeren?

  5. Nou alles even teruglezen hoe ik fixmbr moet doen als het misgaat moet ik toch de c schijf formatteren.

    In ieder geval wil ik iedereen bedanken met de hulp tot nu toe,\

    Ik vrees dat ik mij wel weer zal moeten melden hier om te vragen hoe dat installeren moet vanuit mijn situatie. Laatste vraag nog voor nu, moet ik die fat12 nog niet naar ntfs omzetten?

  6. ook gedaan nu

    morgen maar kijken of ik de boel er opnieuw op kan zetten.

    is er ergens een beschrijving hoe ik dat in mijn situatie moet doen?

    en moet ik nu ik de data heb veilig gesteld de c-schijf overzetten van fat12 naar ntfs?

    ---------- Post toegevoegd om 22:02 ---------- Vorige post was om 22:00 ----------

    Deze staan normaal in volgende map:

    C:\Documents and Settings\[NAAM]\Application Data\Mozilla

    ok ook gevonden en genoteerd

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.