Ga naar inhoud

ijzerenhein

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ijzerenhein

  1. Hallo, ik heb een probleem op mijn vaste pc: wij hebben thuis geen draadloos internet maar wel via lankabel (mijn moeder vind die stralingen ongezond)

    sinds windows vista een update gedaan heeft wil mijn computer geen verbinding meer met internet maken. ik heb al met 2 verschillende kabels geprobeerd en mijn pc geeft wel een lichtje dat de kabel goed insteekt, ook als ik met mijn labtop op dezelfde aansluiting aansluit werkt het internet wel. Als ik op mijn icoon van mijn lanverbinding klik en dan " diagnose en herstel" doe dan zegt windows vista dat er een probleem is met mijn stuurprogramma (realtek RTL8169/8110 Family PCI gigabit ethernet NIC (NDIS 6.0)) en dat ik een update moet doen, in windows update is er een update voor mijn stuurprogramma maar ik kan deze niet downloaden omdat ik geen verbinding heb met internet :bawling:

    ik weet echt nietmeer wat ik hiermee moet doen, hulp zou handig zijn.

    alvast bedankt

    Harry

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.