Ga naar inhoud

Steven Van Camp

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Steven Van Camp

  1. Je zult dan die sleutels die je gevonden hebt moeten gaan opzoeken in het register en deze manueel verwijderen.

    Maak wel eerst een backup van het register in geval er iets zou mislopen.

    Ik heb hier een linkje gevonden waar word uitgelegd hoe je tewerk moet gaan maar dat is voor een Netwerkkaart en dus zullen een aantal zaken niet woordelijk overeen komen.

    Anders moet je even de volledige vermeldingen die je hebt gevonden doorgeven alvorens je die gaat verwijderen in je volgende bericht.

    HKEY_LOCAL_MACHINE--- SOFTWARE---TerraTec Electronic GmbH

    en daar alles verwijderen zeker ?

  2. Hallo iedereen ik heb zojuist een nieuwe tv kaart gekocht voor mn laptop ... daarvoor had ik gewoon een Cinergy T stick ( oude versie) maar aangezien het antennetje kapot was en je die niet appart kan kopen... daarom heb ik maar ineens een tv kaart met afstandsbediening genomen van het zelfde merk (cinergy T stick rc) maar ik kan de driver er voor niet installeren ... als ik het via het programma op de bijgeleverde cd doe dan komt er op dat het niet gaat en ik de setup opnieuw moet doen maar dat blijft altijd het zelfde ... als ik via windows in apparaatbeheer ga kijken komt er een uitroeptekentje voor " samengesteld usb apparaat" als ik rechtermuisknop stuurprogramma's bijwerken doe dan kan ik kiezen of mn pc op internet zoekt of ik zelf het bestand moet selecteren ... dus ik selecteer de stationsletter van mn cd-rom station ( waar natuurlijk mn cd inzit) en hij zoekt ... en ja hoor hij vindt het stuurprogramma maar kan het niet installeren ... krijg als foutmelding " installatiefout de naam word gebruikt als service naam of serviceweergave " ... wat moet ik doen zodat ik mn tv kaart kan laten werken ... ik heb windows 7 ultimate ... en op een andere pc met windows xp doe ik juist het zelfde en daar werkt alles perfect ...

    vriendelijke groeten ...

  3. Hallo iedereen ik heb een GROOT probleem,ik heb een laptop en ik heb een DVB-T ontvanger gekocht (om onderweg naar tv te kijken) maar de draad van de antenne was afgebroken juist aan (hoe noem je dat) het pinnetje om in de ontvanger te steken ik heb het probleem opgelost ik ben bij de doe het zelf zaak een nieuw "pinnetje" gekocht er aan gezet en EUREKA het werkt maar nu is er geen behuizing rond dat "pinnetje" (nu komt mijn probleem) als mijn laptop in de stekker steekt zit er electriciteit op dat pinnetje (waar normaal de behuizing rond zou moetten zitten ) ik dacht dat het normaal was maar ik heb ook een I-PHONE , als mijn pc niet oplaad (dus op de batterij werkt ) GEEN PROBLEEM maar als mijn pc in de stekker steekt zit er ook electriciteit op mijn I-PHONE ... hoe komt dit het is geen statische electriciteit wat kan ik hier aan doen dit is niet alleen vervelend maar ik vind dit ook gevaarlijk en dit is denk ik ook niet goed voor mijn I-PHONE . is dit mijn laptop waar iets mis mee is ? is het de adaptor van de laptop? moet ik de laptop naar de winkel sturen ?

    Weet iemand raad a u b ik wil dit zo snel mogelijk opgelost

    vriendelijke groeten Steven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.