+ Reageren op discussie
Resultaten: 1 t/m 6 van 6

foutmelding bij opstarten

Dit is een discussie over foutmelding bij opstarten in het forum Archief Andere software , en maakt deel van de Andere software categorie; Ik krijg bij het opstarten de melding"applesynnotifier.exe " kan niet vinden , waarschijnlijk heb ik een programma uninstalled. Wat nu ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    16 januari 2010
    Berichten
    3

    Standaard foutmelding bij opstarten

    Ik krijg bij het opstarten de melding"applesynnotifier.exe " kan niet vinden , waarschijnlijk heb ik een programma uninstalled.
    Wat nu te doen?

  2. #2
    Ervaren Lid
    Geregistreerd
    6 april 2009
    Leeftijd
    27
    Berichten
    3.771

    Standaard

    Als ik me niet vergis is dit een onderdeel van Itunes? Heb je dit onlangs verwijderd?

    Een scan met CC cleaner kan misschien helpen:

    Download CCleaner. Klik op deze pagina op één van de mirrorsites van MajorGeeks en dan start de download van CCleaner automatisch en gratis op.

    Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Sluit hierna CCleaner terug af.

    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    16 januari 2010
    Berichten
    3

    Standaard

    Jurgen, alvast bedankt voor de snelle reactie. Ik ga dit proberen en als het werkt hoor je nog van me
    m vr groet
    Huub

  4. #4
    Nieuweling
    Geregistreerd
    16 januari 2010
    Berichten
    3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Huub10 Bekijk bericht
    Jurgen, alvast bedankt voor de snelle reactie. Ik ga dit proberen en als het werkt hoor je nog van me
    m vr groet
    Huub
    21-1-2010; Beste Jurgen, ik heb ccleaners geinstalleerd en gestart dat gaat op zich prima echter: de foutmelding blijft om precies te zijn:
    AppleSyncNotifier.exe kan onderdeel CoreFoundation.dll niet vinden
    opnieuw installeren toepassing.
    Heb je nog een suggestie ???
    mvrgroe
    Huub

  5. #5
    Ervaren Lid
    Geregistreerd
    6 april 2009
    Leeftijd
    27
    Berichten
    3.771

    Standaard

    Het onderdeel AppleSyncNotifier.exe heeft te maken met software mbt de Iphone of Ipod. Als je inderdaad dergelijke software op je pc hebt staan, zou ik deze proberen opnieuw te installeren.

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    21 januari 2010
    Berichten
    20

    Standaard

    in het andere geval ga je naar Autoruns for Windows
    en schakel je daar de opstart van het programmatje op.
    natuurlijk tenzij je ergens met een apple programma problemen ondervind
    lijkt het beter dat je even probeert deze te herstellen of herinstalleren...

+ Reageren op discussie

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] foutmelding bij het opstarten
    door patrickvan71 in forum Archief Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 8 januari 2010, 19:12
  2. Foutmelding bij het opstarten ...
    door speedysgromit in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 21 februari 2009, 16:07
  3. foutmelding bij opstarten
    door lubitex in forum Archief Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 8 december 2008, 11:30
  4. Foutmelding bij opstarten
    door lode_001 in forum Archief Windows
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 22 april 2008, 17:54
  5. Foutmelding bij opstarten
    door jonasje in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 30 december 2007, 11:43

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •