Ga naar inhoud

Spotify Free stuurt geïnfecteerde advertenties naar haar gebruikers


Aanbevolen berichten

De gratis versie van Spotify stuurt geïnfecteerde advertenties naar haar gebruikers. Dat melden verschillende gebruikers van de dienst. Op Reddit wordt opgeroepen de gratis versie te deïnstalleren.

Op het Community Forum van de dienst is te lezen dat wanneer de gratis versie van Spotify wordt geopend, de default browser naar verschillende malware- en virus-sites wordt geleid. In een aantal gevallen is zelfs geen enkele handeling van de gebruiker vereist om geïnfecteerd te raken. De advertenties in de gratis versie van Spotify lijken de boosdoener te zijn.

Spotify meldt op de hoogte te zijn van het probleem en vraagt gebruikers het te melden als het probleem zich ook bij hen voordoet. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer het probleem wordt opgelost.

Het is niet de eerste keer dat Spotify met dit probleem te maken heeft. Al in 2011 maakte de streamingdienst publiekelijk haar excuses nadat het geïnfecteerde advertenties had getoond.

 

 

 

bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.