Ga naar inhoud

Ik kan aanmelden bij Windows Live maar Mijn contactpersonen komen niet tevoorschijn?


dirk

Aanbevolen berichten

Ik heb op de laptop problemen met windows live. Aanmelden gaat zonder problemen maar m'n contactpersonen gewoon niet tevoorschijn. Oftewel komen er slechts enkele personen op ipv allemaal.

Heb al geprobeerd om het er eens af te smijten en er dan terug op te zetten doch met geen verbetering van het probleem.

Heeft er iemand een idee van wat het kan zijn?

Mvg,

Dirk

Link naar reactie
Delen op andere sites

neen, dat hoeft niet. je gaat naar je contactpersonen > alle contacten selecteren > bestand > exporteren > bestand met komma's gescheiden (.CSV)

in het venster een naam en locatie opgeven en OK.(neem een gemakkelijke locatie b.v. bureaublad). Dan vanuit contactpersonen : bestand > importeren > bestand met komma's gescheiden (.CSV) naar je pasgemaakt bestand bladeren > selecteren en OK. Al je contacten worden geimporteerd en de klus is geklaard.

Een andere wijze :

Contactpersonen importeren

Als u contactgegevens in andere programma's zoals Windows Mail of Microsoft Outlook op uw computer heeft staan, kunt u die importeren in uw adresboek (Een lijst met contactpersonen die de namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van alle contactpersonen bevat. Als u bent aangemeld met een Windows Live ID, gebruikt Windows Live Mail de lijst met contactpersonen die is gekoppeld aan uw Windows Live ID.) van Windows Live Mail.

Contactpersonen in uw adresboek importeren:

  1. Start Windows Live Mail.

    1. Klik in Windows XP op Start en op Programma's.
      –of–
      Klik in Windows Vista op Start en op Alle programma's.
    2. Klik op Windows Live en op Windows Live Mail.

[*]Klik in het menu Extra op Contactpersonen.

Als u de menubalk niet ziet, klikt u op de werkbalk op de knop Menu weergeven menu_bar.gif en vervolgens op Alle menu's weergeven.

[*]Wijs in het menu Bestand de optie Importeren aan en klik op het type adresboek dat u wilt importeren.

[*]Volg de instructies op het scherm.

Opmerkingen

  • Wanneer u Windows Live Mail de eerste keer opent, worden alle contactpersonen in uw adresboeken van Microsoft Outlook Express en Windows automatisch geïmporteerd.
  • Als u bent aangemeld bij Windows Live Mail met een Windows Live ID (De gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij websites en diensten van Windows Live, MSN of Office Live. Als u een Passport Network-, Hotmail- of Messenger-account heeft, kunt u dat gebruiken als uw Windows Live ID.) , worden alle wijzigingen voor contactpersonen ook doorgevoerd in Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail en andere producten die Windows Live Contactpersonen gebruiken. Als u zich nooit heeft aangemeld bij Windows Live Mail, staan in uw adresboek alleen de contactpersonen die u rechtstreeks in Windows Live Mail heeft ingevoerd of tijdens het installeren van Windows Live Mail of op een later tijdstip heeft geïmporteerd.

:-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.