Ga naar inhoud

lolertje123

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Processor
    Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 330 @ 2.13GHz
  • Geheugen
    4GB
  • Grafische Kaart
    ATI Mobility Radeon HD 5430
  • Harde Schijf
    452GB, 286GB besch.

lolertje123's prestaties

  1. ik heb geen problemen meer... die scan heeft niets geholpen.. maar ik heb nog wat gepruld en het is dus nu voorbij. Black ops loopt nog regelmatig vast, maar minder vaak als vroeger. In ieder geval, heel fel bedankt!
  2. Dankje, Jürgen... Maar nu heb ik een VEEL groter probleem: Mijn pc vind het stuurprogramma voor mijn grafische kaart niet meer! Bij het opstarten krijg ik deze melding van ATI: "Er is geen stuurprograma voor de grafische ATI-kaart geïnstalleerd of het ATI-stuurprogramma werkt niet goed. Installeer het ATI-stuurprogramma dat bij de ATI-hardware hoort." Als ik nu en spel speel, hapert dit de hele tijd! De meldingen komen nu trouwens ook bij het opstarten, wat daarvoor niet gebeurde! Ik ben radeloos... Binnen een week ofzo heb ik afgesproken met een deskundige. ---------- Post toegevoegd om 14:19 ---------- Vorige post was om 14:13 ---------- Geprobeerd om het oude devrtl-bestand terug te plaatsen, en de foudmelding van ATI komt niet meer... dus ik denk dat ik gewoon maar ga wachten op die deskundige, en dan zie ik wel...
  3. zit nu in veilige modus... lukt nog niet... als ik de naam wil wijzigen ben ik niet gemachtigd... heb maar een gebruiker dus ben zowiezo administrator. Als ik bij 'eigenschappen' en dan 'beveiliging' kijk zie ik dat ik niet gemachtigd ben om het bestand te wijzigen, noch te verwijderen... zoals ik al zei: TrustedInstaller wel, maar dat is geen gebruiker!
  4. ik ben volgens de computer niet gemachtigd om de naam te wijzigen... ben admin, maar hij zegt dat ik door TrustedInstaller gemachtigd moet worden... Bij eigenschappen staat dat admins alleen kunnen lezen en uitvoeren, ma niet wijzigen... ik probeer dat te wijzigen maar dat lukt ook niet... lijkt wel een goede oplossing! Grts en thanx, Wim PS: Black ops geïnstalleerd, maar loopt nog soms vast... Meldingen zijn ook heel irri, bij echt alle programma's nu!!
  5. Hallo Mijn probleem is ongeveer hetzelfde als dat van sinepin90... hier de link naar de discussie: http://www.pc-helpforum.be/f167/niet-geschikt-voor-windows-bevat-een-30355/ Al even heb ik het probleem dat bij bijna elk programma een foutmelding komt te staan, telkens weer: C:\Windows\system32\DEVRTL.dll is niet geschikt voor Windows of bevat een fout. Probeer het programma opnieuw te installeren met behulp van de oors****kelijke installatiemedia of neem contact op met de systeembeheerder of softwareleverancier voor ondersteuning. Nu: Als ik dan 2 of 3 keer op OK klik, verdwijnt de melding en werkt alles weer gewoon. Maar nu pas wil ik een spel installeren (Call of Duty: Black Ops, btw) en dezelfde melding komt weer, en blijft komen!! Zelfs als ik dan met taakbeheer de installatie afsluit blijft die melding komen... ik moet de pc helemaal opnieuw opstarten om de foutmelding weg te krijgen... Kan iemand mij helpen? PS: regelmatig doe ik een schijfopruiming, en dan kan ik elke keer bijna 4GB verwijderen aan geheugendump na een fout! :S
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.